HN17

Produs nou

Coenzima Q10 120 capsule Health Nutrition

Lei 120.0

-10%

Lei 108.0

Pret Redus!

Coenzima Q10 120 capsule Health Nutrition

Coenzima Q10, disponibilă în gama de produse naturiste Health Nutrition, este o substanță 100% naturală, asemănătoare unei vitamine, care se regăsește în fiecare celulă a corpului omenesc. Are rol de protecție a inimii, a mușchilor și a articulațiilor, mărește imunitatea, ține la distanță deficiențele imunitare și bolile degenerative ale creierului. În plus, este un adjuvant ce susține energetic toate funcţiile vitale ale organismului.

Denumită si ubiquinonă, coenzima Q10, disponibilă și în gama de produse naturiste a Health Nutrition, este produsă de organism în primii 25-30 de ani de viaţă. La vârsta de 24-28 ani, se atinge producţia proprie maximă de Q10, iar după 30 de ani, organismul încetineşte ritmul fabricării acesteia, în paralel cu procesul de îmbătrânire. 

Pentru a se păstra cantitatea necesară de Coenzima Q10 în organism se impune ca aportul necesar să fie realizat exogen, prin utilizarea de produse naturiste, care să stimuleze producţia proprie de Q10 a organismului.

Coenzima Q10, disponibilă în gama de produse naturiste HealthNutrition, are rol benefic în următoarele cazuri:

-          cancer – cercetările arată că, la persoanele bolnave de cancer, nivelul de coenzima Q10 este foarte redus, ceea ce scade puterea de luptă a organismului în fața bolii. Un aport suplimentar din această coenzimă are efecte benefice în cancerul la sân, colon, pancreas, gât, creier, prostată, plămâni, rinichi, dar și în mieloame sau limfoame. Încă din 1964 s-a observat că în sângele bolnavilor de cancer (mielom, limfoame, neoplasm de sân, plămân, prostată, pancreas, colon, rinichi) apar niveluri scazute ale Coenzimei Q10. Trei studii clinice, realizate pe 41 de femei cu cancer de sân care au primit CoQ10, alături de tratamentul convențional, au arătat o îmbunătățire a rezultatelor terapiei. 

-          infarctul, accidental vascular – sunt prevenite cu ajutorul curelor cu coenzima Q10, care protejează și mențin tinerețea vaselor de sânge, reduce stresul oxidativ,  ideal pentru angină pectorală, prolaps al valvei mitrale, boli coronariene

-          boala medicamentoasă – este produsă, așa cum o arată și numele, de medicamentele de sinteză, care – pe lângă efectul terapeutic – au adesea și o acțiune toxică asupra unor organe. Cel mai des sunt afectați rinichii, ficatul, inima, stomacul, sistemul nervos și cel endocrin. Coenzima Q10 protejează toate aceste organe și sisteme, fiind indispensabilă, în opinia multor specialiști, ca și completare la orice tratament medicamentos

-          îndeplineşte două funcţii: energetică şi antioxidantă

-          corectează, totodată, dezechilibrele şi tulburările funcţionale care pot apărea din cauza carenţei acesteia

-          menține sănătatea ochilor

-          împiedică oxidarea colesterolului ''rău'' (LDL-colesterol), prevenind apariţia aterosclerozei şi a complicaţiilor acesteia

-          favorizează scăderea ponderală

-          este energizant, antioxidant, cardiotonic, capilaroprotector şi vasoprotector, vitalizant, vitaminizant, întăritor, regenerant.

-          reduce stările de oboseală, epuizare şi surmenaj.

Compoziție: Capsulă tare de gelatină; Coenzima Q10: 50mg; Năpraznic (Geranium robertianum), părți aeriene, pulvis: 40mg; Mușetel (Matricaria chamomilla), flori, pulvis: 40mg; Kelp (Fucus vesiculosus), thal, pulvis: 40mg; Ginkgo biloba, frunze, pulvis: 40mg; Măslin (Olea europaea), frunze, pulvis: 40mg.

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi.

Acțiuni fiziologice: Contribuie la menținerea sănătății sistemului cardiovascular, la menținerea structurii și funcționalității normale a ficatului și la funcția cognitivă normală; susține efortul fizic și intelectual. Totodată, Coenzima Q10, disponibilă în gama de produse naturiste HealthNutrition, este bună și în cazul unor parodontopatii, tulburări de menopauză, osteoporoză, hipotiroidie, infertilitate, obezitate, afecţiuni neurologice degenerative, afecţiuni digestive şi ale glandelor anexe, sindromul oboselii cronice, suprasolicitare fizică şi intelectuală, recuperarea organismului după efort, cancer, scleroză multiplă,

Este momentul sa incerci tratamente naturiste concepute exclusiv de biologi romani! Health Nutrition - remedii naturiste 100% romanesti

Cod: HN17

Brand: Health Nutrition

Reviews

Gradul de multumire 
2022-09-22
super

Sunteti foarte buni in ceea ce faceti, am invatat multe de pe acest site... Imi place grija pe care o acordati informarii.
Ma declar fan, sunt foarte multumita de produsele luate de la voi. Felicitari

  Gradul de multumire 
  2018-05-06
  recomandare

  Am comandat de mai multe ori de pe acest site - totul a decurs excelent de fiecare data. Va recomand totusi sa faceti cat mai multe promotii, concursuri si sa diversificati cat mai mult gama de produse. Multumesc pt atentiile din colet :)

   Write your review!

   Write a review

   Coenzima Q10 120 capsule Health Nutrition

   Coenzima Q10 120 capsule Health Nutrition

   Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

   30 other products in the same category: