VN379

Produs nou

Penne din hrisca bio, fara gluten 250g Probios

Lei 25.5

-5%

Lei 24.2

Pret Redus!

Penne din hrisca bio, fara gluten 250g Probios

Produs bio garantat fara gluten 100% hrisca, cu un continut bogat de fibre, recomandat pentru persoanele ce sufera de celiachie si celor care vor sa consume alimente fara gluten de cea mai buna calitate.

Penne din hrisca bio, specialitate de paste fara gluten recomandate pentru consum de catre persoanele cu intoleranta la gluten dar si pentru prevenirea unor boli precum boli hepatice, diferite edeme, diabet zaharat, hipertensiune arteriala, anemie sau depresie, boli de inima. Sursa de fibre si proteine, produs bogat in vitamina E si unele vitamine din grupa B.

Hrisca (Fagopyrum esculentum) este o planta erbacee din familia Polygonaceae. Dateaza din anul 6000 IH cand crestea salbatic in Tibet, Siberia si Manciuria. Dupa ce tatarii au adus hrisca in Balcani, aceasta s-a raspandit in toata Europa. Este un aliment care nu contine in mod natural gluten.

Probios va pune la dispozitie o gama variata de paste de hrisca bio garantate fara gluten sub diferite forme: pene, spagheti, macaroane, paste scoici, melcisori, fusilli

Ingrediente: faina de hrisca*. *ingredient provenit din Agricultura Ecologica

Produs certificat fara gluten de Asociatia Italiana de Celiachie

Preparare: puneti pastele intr-un volum mare de apa in clocot cu sare si lasati la fiert cca. 5-6 minute pina obtineti consistenta dorita. Scurgeti si clatiti cu apa rece. Mincati pastele calde doar cu putin ulei de masline sau combinate cu un sos la alegere.

Valoare energetica la 100g

347Kcal sau 1469Kj

Grasimi (lipide)

2.9g din care acizi grasi saturati 0.7g

Carbohidrati (glucide)

67g din care zaharuri 0.9g

Proteine

11g

Sare

0.6g

Fibre

4.5g

Certificator: Bioagricert

Fabricat: Italia

Probios Italia va ofera alimente bio de inalta calitate de la produse garantate fara gluten, certificate, bazate pe plante erbacee ca alternative la porumb si orez: mei, hrisca, quinoa, amarant, cu un gust inconfundabill si cu un continut mare de nutrienti, alge, cafea, alimente cu preparare rapida pe baza de orez, snacksuri, indulcitori, batoane energizante, pana la piureuri de fructe fara adaos de zahar pentru copii si gemuri de fructe fara pectina.

Cod: VN379

Brand: PROBIOS ITALIA

Reviews

Gradul de multumire 
2022-08-25
Foarte multumita

produse calitative...recomand

    Write your review!

    Write a review

    Penne din hrisca bio, fara gluten 250g Probios

    Penne din hrisca bio, fara gluten 250g Probios


    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: