GA1654

Produs nou

Chimen negru (negrilica) bio Demeter 50g Lebensbaum

Lei 17.0

-5%

Lei 16.2

Pret Redus!

Chimen negru (negrilica) bio Demeter 50g Lebensbaum

Denumirea in limba engleza a acestor seminte induce in eroare pe multi, in engleza ele se numesc "black onion seeds", adica seminte de ceapa neagra. Un exemplu bun din limba engleaza unde traducerea mot-a-mot nu e valabila:) Vom gasi semintele de chimen negru sub diverse denumiri: black onion seeds, kalonji, nigella sativa, chimen negru. In limbajul popular romanesc, intalnim aceste seminte sub denumirea de seminte de negrusca sau seminte de negrilica.

Semintele au fost folosite de mii de ani de egipteni si persi, iar mai apoi de evrei si arabi. Pe langa proprietatile terapeutice deosebite, semintele de negrilica se folosesc tot mai mult pentru condimentarea mancarurilor. Sunt ideale pentru condimentarea branzeturilor, dar si in patiserie. Le puteti folosi ca atare, sau le puteti macina.

Stiati ca In plus fata de cerintele unei certificari organice, standardele Biodinamice Demeter includ un ansamblu de biodiversitate de 10% din totalul terenului, standarde riguroase de prelucrare care scot in evidenta manipularea minimala a produselor si, probabil cel mai important, certificare agricola totala (spre deosebire de o anumita suprafata sau cultura)? Acesta este cel mai puternic model de agricultura durabila, oferind una dintre cele mai reduse amprente de carbon a oricarei metode agricole. Astazi, Demeter este singura asociatie ecologica constand dintr-o retea de organizatii de certificare individuala in 45 de tari din intreaga lume! Produsele bio care au la baza ingrediente 100% ecologice au pe eticheta lor sigla Demeter.

Ingrediente: Chimen negru intreg. 100% provin din agricultura ecologica.

Cod: GA1654

Brand: LEBENSBAUM

Reviews

Gradul de multumire 
2018-04-13
Felicitari!

Un site de nota 10+, in 24 de ore am primit comanda. Foarte multumita

  Write your review!

  Write a review

  Chimen negru (negrilica) bio Demeter 50g Lebensbaum

  Chimen negru (negrilica) bio Demeter 50g Lebensbaum

  Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

  30 other products in the same category: