RX20

Produs nou

Polen crud de salcie (protector al articulatiilor si al vederii) 250g Apivitalis

Lei 34.5

-5%

Lei 32.8

Pret Redus!

Polen crud de salcie (protector al articulatiilor si al vederii) 250g Apivitalis

Polenul Crud de Salcie este un protector al articulațiilor și al vederii. Polenul crud este un aliment viu și este considerat un panaceu pe care natura îl pune la dispoziția noastră. Este utilizat de mii de ani ca supliment nutrițional natural, fiind un excelent tonifiant, revigorant, regenerant, vitaminizant și mineralizant.

Polenurile crude monoflore au calități și proprietăți unice, în funcție de florile din care au fost obținute. Fiecare tip de polen este indicat în anumite afecțiuni și are anumite efecte benefice asupra organismului. De asemenea, gustul și culoarea lor diferă.

Polenul crud de salcie este de culoare galben-aurie, are o aromă parfumată și un gust dulce, plăcut. Este numit și "perla polenurilor", atât pentru proprietățile sale excepționale, cât și pentru faptul că este greu de recoltat, iar cantitățile obținute sunt mici. Acest lucru se datorează faptului că salcia înflorește primăvara devreme, iar temperatura scăzută nu le permite încă albinelor să iasă prea mult din stup.

Prin conținutul ridicat de vitamine B,E,C, acizi grași polinesaturați, antioxidanți, polifenoli, minerale și oligoelemente, polenul crud de salcie ajută la suportarea tratamentelor clasice aplicate în cazul bolilor de prostată, întărește imunitatea și încetinește procesul de îmbătrânire.

Având în compoziția sa acid folic (vitamina B9), polenul crud de salcie are efect de creștere a fertilității și de protejare a embrionului pe durata sarcinii.

Beneficiile polenului crud de salcie:
- revitalizează imunitatea întărind flora intestinală;
- îmbunătățește vederea;
- îmbunătățește fertilitatea;
- crește capacitatea de efort;
- susține buna funcționare a prostatei;
- protejează conjunctiva și corneea.

Polenul crud de salcie se recomandă ca adjuvant în:
- dismenoree (menstruație dureroasă)
- reumatism articular
- boală inflamatorie pelvină
- nevralgii
- dureri de dinți
- îmbunătățirea atenției și concentrării
- Îmbunătățirea vederii

Mod de administrare:

Adulți: 1-2 linguri / zi (15g-30 g) înainte de masa

Copii: 1-2 lingurițe / zi (5g-10g) înainte de masă.

Polenul crud poate fi administrat ca atare sau în combinație cu suc de fructe sau o salată de fructe. 

Se recomandă cure de minim 6 săptămâni, cel puțin de 2 ori pe an: primăvara, în perioadele cu imunitate scăzută și toamna, pentru a ne pregăti pentru sezonul rece. Se poate consuma pe toată perioada anului, fără restricții

Mod de păstrare: Se păstrează în mod obligatoriu la congelator la temperaturi cuprinse între -5°C și -18°C. Congelarea este modul ideal de a păstra intacte calitățile nutritive și terapeutice ale polenului crud. Deși se pastrează la congelator, NU ÎNGHEAȚĂ datorită conținutului scăzut de apă din interiorul granulei. (8-10%).

Consumul de Polen Crud nu este limitat doar adulţilor. Este recomandat şi copiiilor, deoarece suplimentează lipsa de vitamine B şi ajută la completarea deficitului de proteine. De asemnea, Polenul Crud este recomandat femeilor gravide pentru suplimentul de vitamine, minerale şi amino-acizi

Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole. 

Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. 

100% Natural, Produs romanesc

Cod: RX20

BrandApivitalis

Reviews

Gradul de multumire 
2018-05-05
recomand

Va multumesc pentru promptitudine. Produsul este minunat, va recomand tuturor

    Write your review!

    Write a review

    Polen crud de salcie (protector al articulatiilor si al vederii) 250g Apivitalis

    Polen crud de salcie (protector al articulatiilor si al vederii) 250g Apivitalis

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    6 other products in the same category: