RX24

Produs nou

Polen Crud Poliflor (imunitate și forță de viață) 130g Apivitalis

Lei 23.5

-5%

Lei 22.3

Pret Redus!

Polen Crud Poliflor (imunitate și forță de viață) 130g Apivitalis

Polenul crud poliflor exercită o acțiune generală asupra organismului, în special una de stimulare a imunității, dar reprezintă și o sursă naturală de energie pentru întreaga zi. De aceea polenul crud poliflor este aliatul nostru numărul unu împotriva oboselii sezoniere, dar și celei cronice.

Fiind bogat în vitamine, minerale, antioxidanți și fermenți lactici, polenul crud poliflor consumat în cure de care 3-6 săptămâni înarmează imunitatea și ține răceala departe, mai ales perioadele mai reci.

Polenul crud poliflor este caracterizat printr-o bogăție nutrițională excepțională, mai ales în nutrienți esențiali. O lingură de polen crud (15g) consumată în fiecare dimineață aduce un aport nutritiv echivalent cu 4-5 kg de fructe și legume în cazul anumitor substanțe nutritive.

Probiotic vegetal natural

O cură de polen poliflor curăță și protejează tubul digestiv, dar mai ales intestinele, având o acțiune directă asupra florei intestinale. Flora intestinală este prima baricadă a imunității noastre, iar polenul crud exercită o intensă acțiune probiotică de refacere și de protejare a mucoasei intestinale, dar mai ales a bacteriilor benefice din flora intestinală.

De asemenea, polenul crud poliflor conține anumite drojdii care împiedică instalarea anumitor micoze la nivelul mucoasei intestinale.

Complex natural de multivitamine

Lista vitaminelor prezente în polenul crud poliflor este una foarte cuprinzătoare, însă cel mai important aspect este faptul că aceste vitamine sunt 100% naturale și de origine vegetală. Studiile recente demonstrează din ce în ce mai des cât de ineficiente sunt vitaminele sintetizate în laborator, unele chiar arată că în doze mari acestea pot fi dăunătoare organismului.

Însă vitaminele de origine naturală, cum sunt cele din fructe, din legume sau din flori în cazul polenului, sunt mult mai complexe ca și compoziție fiind asimilate ușor și folosite de organism cu ușurință fără ca ficatul sau alte organe să fie suprasolicitate.

Stilul de viață modern, dar mai ales alimentația zilelor noastre, saracă în vitamine și antioxidanți, dar contaminată cu substanțe toxice provenite din iebicide, insecticide, hormoni de creștere, antibiotice, etc creează multe carențe ăn organism, lăsându-l vulnerabil în fata atacurilor externe.

Polenul crud poliflor este suplimentul alimentar cel mai complet, 100% natural și 100% vegetal, acesta putând estompa lipsurile de nutrienți esențiali în cel mai sănătos mod.

Antioxidanți, flavonoidele si fitosterolii

Importanța acestor nutrienți în buna funcționare a organismului este uriașă. Ele previn apariția celor mai temute boli moderne care afectează atâtea persoane, mai ales la vârste înaintate. Alimentația modernă bogată în grăsimi saturate și săracă în alimente crude provenite dintr-o agricultură ecologică și durabilă reduce aportul acestor substanțe în organism.

Din fericire, aceste substanțe se găsesc în proporții foarte mari în polenul crud poliflor și consumarea acestuia cu regularitate, reduce la minim apariția dereglărilor și afecțiunilor neplăcute.

Beneficiile polenului crud poliflor:  

-  îmbunătățește starea generală de sănătate;
-  are efect ANTISTRES;
-  supliment alimentar dietetic funcțional;
-  crește capacitatea antioxidantă a organismului;
-  detoxifică ficatul și are efect antiviral;
-  previne deshidratarea;
-  este energizant, reduce oboseala și epuizarea ;
-  combate anemia datoriă conținutului ridicat de vitamine și minerale;
-  reglarea tranzitului intestinal;
-  supliment alimentar dietetic funcțional;
- previne osteoporoza;
- efect antiîmbătrânire și de îmbunătățire a stării generale de sănătate;
- are efect benefic în acnee, cuperoză/rozacee și alte boli dermatologice.

Polenul crud poliflor se recomandă ca adjuvant în:

- Boli gastrointestinale / digestive (diaree, ulcer gastric, stenoză pilorică, gastrite, cancer gastric, cancer intestinal, constipație, balonare, floră intestinală dereglată);
- Boli și tulburări hepatobiliare (hepatite toxice, ciroze hepatice, icter mecanic);
- Boli și simptome endocrine, genitale / sexuale (menopauză, tulburări menstruale, chisturi ovariene, cancer de prostată, afecțiuni ale sânilor);
- Boli ORL (răceală, astm bronșic, tuse cronică, alergii respiratorii)
- Boli neuropsihiatrice / neurologice și tulburări psihologice (depresie, depresie,  nevroze, tulburare de stres posttraumatică, anorexie nervoasă)
- Boli și simptome generale (sistem imunitar scăzut, afecțiuni renale,  stare generală alterată, afecțiuni geriatrice (de vârsta a treia), tulburări de creștere ale unghiilor)
- Boli ale copiilor (inapetență (lipsa poftei de mâncare), tulburări de creștere, malnutriție, malnutriție)

Mod de administrare:

Adulți: 1-2 linguri / zi (15g-30 g) înainte de masa

Copii: 1-2 lingurițe / zi (5g-10g) înainte de masă.

Polenul crud poate fi administrat ca atare sau în combinație cu suc de fructe sau o salată de fructe. Se recomandă cure de minim 6 săptămâni, cel puțin de 2 ori pe an: primăvara, în perioadele cu imunitate scăzută și toamna, pentru a ne pregăti pentru sezonul rece. Se poate consuma pe toată perioada anului, fără restricții.

Mod de păstrare: Se păstrează în mod obligatori la congelator la temperatur cuprinse între -5°C și -18°C. Congelarea este modul ideal de a pastra intacte calitatile nutritive si terapeutice ale polenului crud. Desi se pastraza la congelator, NU INGHEATA datorita continutului scazut de apa din interiorul granulei. (8-10%)

Consumul de Polen Crud nu este limitat doar adulţilor. Este recomandat şi copiiilor, deoarece suplimentează lipsa de vitamine B şi ajută la completarea deficitului de proteine. De asemnea,

Polenul Crud este recomandat femeilor gravide pentru suplimentul de vitamine, minerale şi amino-acizi

Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole. 

Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. 

100% Natural, Produs romanesc

Cod: RX24

BrandApivitalis

Reviews

Write a review

Polen Crud Poliflor (imunitate și forță de viață) 130g Apivitalis

Polen Crud Poliflor (imunitate și forță de viață) 130g Apivitalis

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

6 other products in the same category: