RX27

Produs nou

Polen crud poliflor 250gr Api Vitalis

Lei 26.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 25,2 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 23,9 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Polen crud poliflor 250gr Api Vitalis

Polenul Crud este considerat unul dintre cele mai complete alimente datorita continutului sau bogat in amino-acizi, vitamine, minerale si lactobacili cu rol extrem de important in protectia si regenerarea florei intestinale.

Unul dintre cele mai importante efecte ale Polenului Crud este acela de a curata colonul. Insa acesta nu face doar atat ci, datorita enzimelor si lactobacililor din compozitia lui, el ajuta la regenerarea florei intestinale si contribuie la reglarea tranzitului intestinal. Acest lucru atrage dupa sine intarirea sistemului imunitar. Continutul vitaminic (provitamina A, complexul de B-uri, vitamina C si E) ajuta la suplimentarea organismului cu ceea ce are nevoie ca viata dumneavoastra sa fie plina de energie, de buna-dispozitie, lipsita de stres. Consumul de Polen Crud restaureaza echilibrul organismului, atat la nivel fizic cat si psihic.

Polenul Crud este foarte bogat in complexul de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12). De asemenea acesta contine si elemente minerale precum Fierul, Calciul, Zincul, Seleniul, fiind o sursa importanta de energie, ajutand la completarea carentelor de vitamine, proteine si minerale, astfel completand deficientele unei alimentatii deficitare, de care suferim cu totii.

Fitosterolii continuti de Polenul Crud ajuta la scaderea colesterolului si mentinerea acestuia la un nivel mic, astfel Polenul Crud este un ajutor important pentru cei care sufera de afectiuni cardio-vasculare sau ateroscleroza. De asemenea, impreuna cu carotenoidele contribuie la buna functionare a metabolismului celular.

Polenul Crud si-a demonstrat utilitatea si in probleme ale prostatei, ajutand in prevenirea si tratarea cancerului si adenomului de prostata. De asemenea, consumul de Polen Crud are efecte pozitive si asupra afectiunilor ficatului.

Recomandat pt: cancer, ateroscleroza, hipercolesterolemie, flora intestinala - refacere, stress, avitaminoze, imunitate scazuta, demineralizare

100% Natural, Produs romanesc

Cod: RX27

BrandApi Vitalis

Reviews

Grade 
2019-06-21
Foarte bun

Aromat, parfumat, moale, fin - foarte bine tolerat de toti ai casei (fara arsuri gastrice)

  Grade 
  2018-04-02
  bobo polen

  Pentru noi, polenul a reprezentat bobo de la 1 an si cateva luni. Este nelipsit din alimentatia noastra (cel putin 3 ori pe saptamana). Acum, la 2 ani si jumatate am ajuns la performanta de 2-3 lingurite / utilizare si tot mai solicita. Ma bucur ca mofturoasa mea iubeste polenul si ca nu are alergie la produsele apicole

   Write a review

   Polen crud poliflor 250gr Api Vitalis

   Polen crud poliflor 250gr Api Vitalis

   Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

   9 other products in the same category: