DR224

Produs nou

OPTIM CURCUMA (Curcumin LONGVIDA) 30 capsule 400mg

Lei 108.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 102,6 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 97,2 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

OPTIM CURCUMA (Curcumin LONGVIDA) 30 capsule 400mg

Optim Curcuma-Supliment alimentar pe bază de Longvida®, o formula de curcumin cu bio-disponibilitate mult ameliorata. Fara Gluten si Lactoza. 100% Vegan.

Ingrediente capsula: Longvida® (extract din rizomi de Turmeric/ Curcuma longa, in baza de acid stearic, maltodextrina, lecitina de soia, palmitat de ascorbul si dioxid de siliciu cu 80mg curcumine) 400mg; capsula: hidroxipropilmetilceluloza; agenti antiaglomeranti: talc, dioxid de siliciu; agent de incarcare: celuloza microcristalina.

Informații nutriționale 100 g: valoare energetica 2136 KJ (511 Kcal); grasimi 39g, glucide 40g; proteine 0g

Mod de utilizare: o capsula la 24 de ore, de preferat cu o ora inaintea uneia dintre mese. La recomandarea consultantului de specialitate, doza poate creste la cate o capsula la 12 ore.

La finele anilor '90 un grup de cercetatori din domeniul neurostiintelor de la Universitatea Los Angelesm California (UCLA) si-au indreptat eforturile in cautarea si identificarea unui produs sigur dar si eficace care sa contribuie la mentinerea functiilor cognitive odata cu avansul in etate. Curcumina a parut a fi candidatul ideal insa efectele sale erau grevate de o teribil de o absorbtie intestinala totalmente deficitara, o proasta biodisponibilitate precum si de faptul ca nu depaseste bariera hemato-encefalica, neajungand la creier.

Dupa zece ani de investigatii si studierea a peste 200 de formule ei au gasit in sfarsit cheia imbunatatirii absorbtiei si biodisponibilitatii curcuminului punand la punct tehnologia de productie a unui complex molecular nou denumit Longvida SLCPTM (Particule lipidice solide ale curcuminei).

Acest procedeu patentat consista in "lipozomarea" curcuminei cu formarea unor particule lipidice mici in care curcumina este inveliata in lecitine si acid stearic si care conduc la o crestere de 65 de ori a biodisponibilitatii curcuminului. Mai mult, aceste particule sunt singurele care pot transporta curcuminul la nivelul tesuturilor cerebrale, putand depasi bariera hemato-encefalica.

Si... la data patentarii acestui complex molecular denumit Longvida SLCPTM, nu erau stiute multe dintre proprietatile astazi cunoscute ale curcuminului!

Este un supliment alimentar si nu inlocuieste o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos! A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici! Conditii de pastrare: in cutia originala, la loc uscat, la temperatura camerei.

Cod: DR224

Brand: LABORATOIRE OPTIM - BELGIA

Reviews

Grade 
2019-07-05
recomand

Am testat din produsele cosmetice si am savurat cu bucurie alimentele de la voi!! Si eu si copiii mei! Va felicit calduros si stam cu ochii pe voi. Revenim cu drag. Felicitari Bubu

    Write a review

    OPTIM CURCUMA (Curcumin LONGVIDA) 30 capsule 400mg

    OPTIM CURCUMA (Curcumin LONGVIDA) 30 capsule 400mg

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: