APH56

Produs nou

Baton cu zmeura si goji 35g Pulsin

Lei 7.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 6,7 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 6,3 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Baton cu zmeura si goji 35g Pulsin

Bogăția fructelor antioxidante.

Batoane sanatoase, gata sa incante papilele gustative si sa ofere energie, din surse nutritive de calitate, chiar si in cele mai aglomerate zile.

Produsele Pulsin nu contin zahar din trestie de zahar, ci se bazeaza pe efectul indulcitorilor naturali, asa cum sunt curmalele, maltul din orez brun, nectarul de agave (extras din cactus) si xylitolul (din scoarta de copac). Sunt bogate doar in cele mai bune ingrediente natural, culese de pe intreaga planeta, fara arome, conservanti sau coloranti artificali. Ingredientele organice sunt controlate pentru a nu contine pesticide sau organisme modificate genetic si provin din surse reponsabile. Ingredientele provin de la intreprinzatori locali si din surse reponsabile.

Ingrediente: Curmale, caju, tărâțe din orez brun, malț din orez brun, unt de cacao (6%), fructe de goji (6%), suc concentrate de fructe (mere, struguri, pere), amidon de orez, cacao crudă (5%), zmeură (3%), proteinte din orez, sare de mare, extract din ceai verde.

Atenție! Conține nuci. Batoane preparate într-o fabrică ce folosește fructe cu coajă lemnoasă. Poate conține semințe de curmale. Am făcut acest baton folosind energie regenerabilă. A se păstra într-un loc răcoros și uscat.

VEGAN FĂRĂ GLUTEN FĂRĂ LAPTE FĂRĂ GM

Țara de proveniență: Marea Britanie

Cod: APH56

Brand: PULSIN

Reviews

Grade 
2019-02-28
multumesc

Am primit comanda. Promtitudine si seriozitate din partea dvs! Produsele sunt foarte bune

    Write a review

    Baton cu zmeura si goji 35g Pulsin

    Baton cu zmeura si goji 35g Pulsin

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: