APH58

Produs nou

Baton cu portocala si cipsuri de ciocolata 50g Pulsin

Lei 9.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 8,6 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 8,1 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Baton cu portocala si cipsuri de ciocolata 50g Pulsin

Baton de nota 10 pentru notele de portocală.

Batoane sanatoase, gata sa incante papilele gustative si sa ofere energie, din surse nutritive de calitate, chiar si in cele mai aglomerate zile.

Produsele Pulsin nu contin zahar din trestie de zahar, ci se bazeaza pe efectul indulcitorilor naturali, asa cum sunt curmalele, maltul din orez brun, nectarul de agave (extras din cactus) si xylitolul (din scoarta de copac). Sunt bogate doar in cele mai bune ingrediente natural, culese de pe intreaga planeta, fara arome, conservanti sau coloranti artificali. Ingredientele organice sunt controlate pentru a nu contine pesticide sau organisme modificate genetic si provin din surse reponsabile. Ingredientele provin de la intreprinzatori locali si din surse reponsabile.

Ingrediente: Migdale, proteine din orez, malț din orez brun, fulgi de ciocolata (masă de cacao, Xilitol, unt de cacao, lecitină din floarea soarelui) (10%), mazăre proteinchicory fibre, xilitol, concentrat din suc de fructe, (mere, struguri, pere), unt de cacao (5,5%), cacao brut (3%), amidon din orez, ulei de portocală (0,25%), extract de ceai verde, sare de mare.

Atenție! Conține nuci. Batoane preparate într-o fabrică ce folosește fructe cu coajă lemnoasă. Poate conține semințe de curmale. Am făcut acest baton folosind energie regenerabilă. A se păstra într-un loc răcoros și uscat.

VEGAN FĂRĂ GLUTEN FĂRĂ LAPTE FĂRĂ GM

Țara de proveniență: Marea Britanie

Cod: APH58

Brand: PULSIN

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Baton cu portocala si cipsuri de ciocolata 50g Pulsin

Baton cu portocala si cipsuri de ciocolata 50g Pulsin

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: