APH59

Produs nou

Baton cu menta si cipsuri de ciocolata 50g Pulsin

Lei 9.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 8,6 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 8,1 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Baton cu menta si cipsuri de ciocolata 50g Pulsin

Dulce și fresh, întru-un singur baton.

Batoane sanatoase, gata sa incante papilele gustative si sa ofere energie, din surse nutritive de calitate, chiar si in cele mai aglomerate zile.

Produsele Pulsin nu contin zahar din trestie de zahar, ci se bazeaza pe efectul indulcitorilor naturali, asa cum sunt curmalele, maltul din orez brun, nectarul de agave (extras din cactus) si xylitolul (din scoarta de copac). Sunt bogate doar in cele mai bune ingrediente natural, culese de pe intreaga planeta, fara arome, conservanti sau coloranti artificali. Ingredientele organice sunt controlate pentru a nu contine pesticide sau organisme modificate genetic si provin din surse reponsabile. Ingredientele provin de la intreprinzatori locali si din surse reponsabile.

Ingrediente: Caju, orez brun Malţ, orez proteine, Mazare proteine, fulgi de ciocolata (cacao masă, xilitol, cacao Unt, floarea-soarelui lecitină) (10%), xilitol, cicoare Fibre, Cacao Unt (6%), suc concentrat de fructe de fructe (mere, struguri, pere), Raw Cacao (4%), orez amidon, extract de ceai verde, ulei de mentă (0,12%), sare de mare.

Atenție! Conține nuci. Batoane preparate într-o fabrică ce folosește fructe cu coajă lemnoasă. Poate conține semințe de curmale. Am făcut acest baton folosind energie regenerabilă. A se păstra într-un loc răcoros și uscat.

VEGAN FĂRĂ GLUTEN FĂRĂ LAPTE FĂRĂ GM

Țara de proveniență: Marea Britanie

Cod: APH59

Brand: PULSIN

Reviews

Grade 
2019-07-05
incantare

Produse sanatoase, ingrediente naturale si bio. Imi place ce vad pe siteul dvs. Ma bucur ca v-am descoperit!

    Write a review

    Baton cu menta si cipsuri de ciocolata 50g Pulsin

    Baton cu menta si cipsuri de ciocolata 50g Pulsin

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: