APH60

Produs nou

Baton proteic cu vanilie si cipsuri crocante de ciocolata 50g Pulsin

Lei 9.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 8,6 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 8,1 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Baton proteic cu vanilie si cipsuri crocante de ciocolata 50g Pulsin

Victoria gustului în duelul vanilie versus ciocolată.

Batoane sanatoase, gata sa incante papilele gustative si sa ofere energie, din surse nutritive de calitate, chiar si in cele mai aglomerate zile.

Produsele Pulsin nu contin zahar din trestie de zahar, ci se bazeaza pe efectul indulcitorilor naturali, asa cum sunt curmalele, maltul din orez brun, nectarul de agave (extras din cactus) si xylitolul (din scoarta de copac). Sunt bogate doar in cele mai bune ingrediente natural, culese de pe intreaga planeta, fara arome, conservanti sau coloranti artificali. Ingredientele organice sunt controlate pentru a nu contine pesticide sau organisme modificate genetic si provin din surse reponsabile. Ingredientele provin de la intreprinzatori locali si din surse reponsabile.

Ingrediente: Migdale, proteine din orez, proteine izolate din mazăre, cipsuri de ciocolată (masă de cacao, xylitol, unt de cacao, lecitină din floarea soarelui) (9%), fibre de cicoare, nectar de agave, concentrate din suc de fructe (mere, struguri, pere), amidon de orez, xylitol, unt de cacao, extract de vanilie (2%), gumă de guar, sare de mare, extract de ceai verde.

Atenție! Conține nuci. Batoane preparate într-o fabrică ce folosește fructe cu coajă lemnoasă. Poate conține semințe de curmale. Am făcut acest baton folosind energie regenerabilă. A se păstra într-un loc răcoros și uscat.

VEGAN FĂRĂ GLUTEN FĂRĂ LAPTE FĂRĂ GM

Țara de proveniență: Marea Britanie

Cod: APH60

Brand: PULSIN

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Baton proteic cu vanilie si cipsuri crocante de ciocolata 50g Pulsin

Baton proteic cu vanilie si cipsuri crocante de ciocolata 50g Pulsin

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: