APH64

Produs nou

Baton cu ovaz, superseminte si artar 40g Pulsin

Lei 7.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 6,7 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 6,3 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Baton cu ovaz, superseminte si artar 40g Pulsin

Super gust cu super-semințe și gust plăcut de artă.

Batoane sanatoase, gata sa incante papilele gustative si sa ofere energie, din surse nutritive de calitate, chiar si in cele mai aglomerate zile.

Produsele Pulsin nu contin zahar din trestie de zahar, ci se bazeaza pe efectul indulcitorilor naturali, asa cum sunt curmalele, maltul din orez brun, nectarul de agave (extras din cactus) si xylitolul (din scoarta de copac). Sunt bogate doar in cele mai bune ingrediente natural, culese de pe intreaga planeta, fara arome, conservanti sau coloranti artificali. Ingredientele organice sunt controlate pentru a nu contine pesticide sau organisme modificate genetic si provin din surse reponsabile. Ingredientele provin de la intreprinzatori locali si din surse reponsabile.

Ingrediente: Ovăz Fără Gluten (36%), Unt de Cacao, Malț din Orez Brun, Amidon din Orez, Semințe de Dovleac (7%), Semințe de Floarea-Soarelui, Stafide, Fibre de Cicoare, Sirop de Artar (4%), Suc Concentrat de Struguri, Semințe de Chia (3%).

Atenție! Conține nuci. Batoane preparate într-o fabrică ce folosește fructe cu coajă lemnoasă. Am făcut acest baton folosind energie regenerabilă. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. A se consuma de preferintă înainte de data inscriptionată pe ambalaj.

VEGAN | FĂRĂ GLUTEN | FĂRĂ LAPTE | OVĂZ DIN UK

Țara de proveniență: Marea Britanie

Cod: APH64

Brand: PULSIN

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Baton cu ovaz, superseminte si artar 40g Pulsin

Baton cu ovaz, superseminte si artar 40g Pulsin

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: