SO191

Produs nou

Ulei esential pur Extract de Vanilie BIO 10ml Sonnentor

Lei 70.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 66,5 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 63 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Ulei esential pur Extract de Vanilie BIO 10ml Sonnentor

Ingrediente: Apă, 25% Batoane de Vanilie (Vanilla planifolia)* și 18% Etanol*. *Certificat Ecologic. Liniștitor, balsamic (și pentru uz intern). Aromă 100% naturală de batoane de vanilie ecologice în alcool ecologic. Nu utilizați Uleiurile Esențiale nediluate.

Pentru condimentarea și aromatizarea preparatelor alimentare și a băuturilor.

Se poate folosi și ca Ulei Volatil.

Nu folosiți uleiul esențial nediluat. Evitați contactul direct cu ochii și organele mucoase. Feriți de lumină și căldură pentru evitarea uscării

Intra in Lumea senzuala a miresmelor cu Uleiurile Esențiale Ecologice Sonnentor.

Cu ajutorul uleiurilor esențiale, obținute din Agrcultură Ecologică, provenite de la SONNENTOR, veți putea să să vă bucurați de miresme senzuale și varietate în viața voastră de zi cu zi.

AROMATERAPIA - FARMACIA FRAGRANTĂ DIN NATURĂ

Uleiruile Esențiale, denumite Eterice - "Eteric" înseamnă "ceresc" de acum 5000 de ani, alchimiștii le-au distilat din plante și flori aromatice. Au folosit uleiurile și pentru îmbălsămare, uleiurile prețioase erau considerate daruri de la zei. Uleiurile esențiale sunt esența pură a unei plante și nu "ulei" în sensul clasic. Acestea sunt deosebit de versatile în aplicare: pentru lampe aromaterapie, la saune, pentru a le amesteca în uleiuri (loțiuni) de corp sau ca și ingredient pentru spray-uri de cameră și pentru a crea propriile produse cosmetice naturale, cum ar fi unguente, săpunuri, șampon sau deodorante. Aromaterapia folosește puterea uleiurilor esențiale pentru a susține cu ușurință corpul și sufletul.

Uleiurile aromatice de la SONNENTOR sunt distilate pure și provin din agricultura ecologică certificată. Uleiurile esentiale pot fi folosite simple, dintr-o singură plantă, dar sunt, de asemenea, excelente în diverse combinații, amestecuri.

Acestea sunt foarte concentrate și ar trebui diluate numai cu un diluant adecvat, cum ar fi Uleiul de Jojoba.

COMBINAȚIE ARMONICĂ!

Amestecarea uleiurilor esențiale este ca și crearea unui parfum. Cu cât îți antrenezi mai bine nasul, cu atât dobândești mai multă experiență și cu atât mai armonioase devin amestecurile tale. În general, fiecare amestec ar trebui să conțină întotdeauna o notă de vârf, o notă de senzualitate și o notă de bază. Nota superioară este aroma pe care o percepeți intens la început, dar care se evaporă foarte repede. Nota de mijloc este responsabilă de caracterul real al mixului. Nota de bază durează cel mai mult și are proprietatea de a lega aromele ușor volatile ale notelor de sus și de mijloc.

RECOMANDĂRI pentru MODUL de UTILIZARE

Fii creativ, fii curajos și lasă-ți imaginația să alerge sălbatic. Uleiurile esențiale sunt incredibil de versatile și la fel sunt utilizările. Din partea noastră aveți niște idei însorite care vă aduc pur și simplu miresme senzaționale în viața voastră cu multă ușurință.

PIATRĂ AROMATICĂ – PIATRĂ CERAMICĂ

Puneți doar trei până la cinci picături de ulei esențial pe o piatră ceramică și bucurați-vă pe deplin de mireasmă!

LAMPĂ AROMATERAPIE

Se diluează cinci până la zece picături de ulei esențial, diluat cu apă, în lampa de aromaterapie și creați o atmosferă cerească în sufragerie într-o clipă.

DIFUZOARE, LAMPI ELECTRICE

Uleiurile sunt, de asemenea, ideale pentru utilizarea într-un difuzor electric. Acest lucru creează o climă plăcută în cameră. O ceață bogată în umezeală transportă miresmele prin cameră.

Brand: SONNENTOR

Cod: SO191

Reviews

Grade 
2019-04-05
recomand

Sunteti seriosi, prompti, produsele ambalate bine, calitate, asteptam in continuare noutati, reduceri - asa cum ne-ati obisnuit

  Grade 
  2018-03-02
  echipa profi / produse de calitate

  Recomand Biorganicbubu pentru produsele de o calitate exceptionala si profesionalismul celor implicati. Va multumesc pentru ca existati si transmiteti informatii pretioase pt noi toti. Succes pe mai departe

   Write a review

   Ulei esential pur Extract de Vanilie BIO 10ml Sonnentor

   Ulei esential pur Extract de Vanilie BIO 10ml Sonnentor

   Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

   30 other products in the same category: