SO197

Produs nou

Ulei esential de Salvie bio 10ml Sonnentor 10ml

Lei 66.0

-5%

Lei 62.7

Pret Redus!

Ulei esential de Salvie bio 10ml Sonnentor

Ingrediente: 100% salvie (Salvia officinalis). Distilare cu aburi din planta. Intarirea memoriei

Produs conform standardului Non-Alimentar al ABG (Austria Bio Garantie) din Agricultura Ecologica certificata si controlata ABG. 

Intra in Lumea senzuala a miresmelor cu Uleiurile Esențiale Ecologice Sonnentor.

Cu ajutorul uleiurilor esențiale, obținute din Agrcultură Ecologică, provenite de la SONNENTOR, veți putea să să vă bucurați de miresme senzuale și varietate în viața voastră de zi cu zi.

AROMATERAPIA - FARMACIA FRAGRANTĂ DIN NATURĂ

Uleiruile Esențiale, denumite Eterice - "Eteric" înseamnă "ceresc" de acum 5000 de ani, alchimiștii le-au distilat din plante și flori aromatice. Au folosit uleiurile și pentru îmbălsămare, uleiurile prețioase erau considerate daruri de la zei. Uleiurile esențiale sunt esența pură a unei plante și nu "ulei" în sensul clasic. Acestea sunt deosebit de versatile în aplicare: pentru lampe aromaterapie, la saune, pentru a le amesteca în uleiuri (loțiuni) de corp sau ca și ingredient pentru spray-uri de cameră și pentru a crea propriile produse cosmetice naturale, cum ar fi unguente, săpunuri, șampon sau deodorante. Aromaterapia folosește puterea uleiurilor esențiale pentru a susține cu ușurință corpul și sufletul.

Uleiurile aromatice de la SONNENTOR sunt distilate pure și provin din agricultura ecologică certificată. Uleiurile esentiale pot fi folosite simple, dintr-o singură plantă, dar sunt, de asemenea, excelente în diverse combinații, amestecuri.

Acestea sunt foarte concentrate și ar trebui diluate numai cu un diluant adecvat, cum ar fi Uleiul de Jojoba.

COMBINAȚIE ARMONICĂ!

Amestecarea uleiurilor esențiale este ca și crearea unui parfum. Cu cât îți antrenezi mai bine nasul, cu atât dobândești mai multă experiență și cu atât mai armonioase devin amestecurile tale. În general, fiecare amestec ar trebui să conțină întotdeauna o notă de vârf, o notă de senzualitate și o notă de bază. Nota superioară este aroma pe care o percepeți intens la început, dar care se evaporă foarte repede. Nota de mijloc este responsabilă de caracterul real al mixului. Nota de bază durează cel mai mult și are proprietatea de a lega aromele ușor volatile ale notelor de sus și de mijloc.

RECOMANDĂRI pentru MODUL de UTILIZARE

Fii creativ, fii curajos și lasă-ți imaginația să alerge sălbatic. Uleiurile esențiale sunt incredibil de versatile și la fel sunt utilizările. Din partea noastră aveți niște idei însorite care vă aduc pur și simplu miresme senzaționale în viața voastră cu multă ușurință.

PIATRĂ AROMATICĂ – PIATRĂ CERAMICĂ

Puneți doar trei până la cinci picături de ulei esențial pe o piatră ceramică și bucurați-vă pe deplin de mireasmă!

LAMPĂ AROMATERAPIE

Se diluează cinci până la zece picături de ulei esențial, diluat cu apă, în lampa de aromaterapie și creați o atmosferă cerească în sufragerie într-o clipă.

DIFUZOARE, LAMPI ELECTRICE

Uleiurile sunt, de asemenea, ideale pentru utilizarea într-un difuzor electric. Acest lucru creează o climă plăcută în cameră. O ceață bogată în umezeală transportă miresmele prin cameră.

Brand: SONNENTOR

Cod: SO197

Reviews

Gradul de multumire 
2019-02-28
multumesc

Am primit comanda. Promtitudine si seriozitate din partea dvs! Produsele sunt foarte bune

  Write your review!

  Write a review

  Ulei esential de Salvie bio 10ml Sonnentor 10ml

  Ulei esential de Salvie bio 10ml Sonnentor 10ml

  Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

  30 other products in the same category: