SO212

Produs nou

Ceai din fructe de Hibiscus BIO 80g Sonnentor

Lei 16.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 15,2 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 14,4 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Ceai din fructe de Hibiscus BIO 80g Sonnentor

Cu un gust acrişor delicat, este ingredientul de bază pentru infuziile de fructe, împreună cu măceşele, oferind acea culoare roşie atractivă ceaiurilor de fructe.

„Infuziile preparate din hibiscus sunt eficiente în tratamentul afecţiunilor survenite pe fond nervos: indigestii, oboseală cronică şi hipertensiune arterială. Studii recente arată o eficienţă crescută a preparatelor cu hibiscus, echivalentă cu medicamentele alopate, administrate hipertensivilor. De asemenea, florile plantei reduc absorbţia alcoolului în organism, fiind benefice în combaterea alcoolismului. Băute la micul dejun, ceaiurile de hibiscus înlocuiesc cu succes cafeaua de dimineaţă. Toate aceste beneficii se datorează substanţelor active din compoziţia plantei: acid hibiscic, hibiscină, hibiscitrină, precum şi alţi acizi (citric, ascorbic, malic, tartric, oxalic) şi unui ulei specific plantei. Amestecate cu măceşe, fructe atât de bogate în vitamina C, dar şi cu alte fructe de pădure, ceaiurile de hibiscus au efecte benefice pentru tot organismul şi sunt foarte hrănitoare", precizează Eugen Giurgiu, doctor în biochimie, cu competenţe în fitoterapie şi nutriţie.

O plăcere pură în formă lichidă!

Ingrediente: 100% hibiscus (hibiscus sabdariffa). Ingrediente din agricultura ecologica

Cod: SO212

Brand: SONNENTOR

Reviews

Grade 
2019-07-09
recomand Sonnentor

Felicitari pentru ce ati realizat ! Sunt o mare consumatoare de produse Sonnentor. Imi place diversitatea, calitatea, modul de prezentare !!! Recomand Sonnentor

    Write a review

    Ceai din fructe de Hibiscus BIO 80g Sonnentor

    Ceai din fructe de Hibiscus BIO 80g Sonnentor

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: