BH1119

Produs nou

Zahar din mesteacan finlandez premium 750g Raab Vitalfood

Lei 83.0

-5%

Lei 78.9

Pret Redus!

Zahar din mesteacan finlandez premium 750g Raab Vitalfood

Zahărul de mesteacăn (sau xilitol = xylitol) este un înlocuitor de zahăr care este asemănător în aspect, gust și dulceață cu zahărul obișnuit de masă. Se extrage din fibrele cojii de mesteacăn. Zaharul Raab din mesteacăn este fabricat din lemn de esență tare europeană, mai exact din mesteacan finlandez. Spre deosebire de zahărul de masă, zahărul de mesteacăn are cu aproximativ 40% mai puține calorii.

Stiati ca... Xilitolul a fost descoperit pentru prima dată în secolul al XIX-lea în Finlanda și a fost produs la scară industrială începând cu anii 1930? Inițial, el era utilizat ca îndulcitor pentru diabetici și ca alternativă la zahărul de masă (sucroza) în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, când accesul la zahăr era limitat.

El este solubil și stabil la temperaturi ridicate, motive pentru care poate fi utilizat în alimentele tratate termic prin fierbere sau coacere.  Zahărul din mesteacăn este folosit în produse de cofetărie, patiserie, brutărie, la conservarea fructelor conservate, în cereale pentru micul dejun, în produse dietetice şi suplimente alimentare, în guma de mestecat și altele.

Ingrediente: 100% zahar din mesteacan (xilitol)

Notă: Poate fi laxativ dacă este consumat excesiv (de la 30g xilitol pe porție sau de la 50g pe zi). O dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos sunt de o importanță deosebită. A se păstra la rece, uscat și bine sigilat.

Raab Vitalfood utilizează numai cele mai bune materii prime și controlează toate produsele pentru reziduuri și conținutul de nutrienți.

Fara gluten. Fabricat in Germania. Origine mesteacan: Finlanda

Cod: BH1119

Brand: RAAB VITALFOOD BIO

Reviews

Gradul de multumire 
2022-08-25
foarte ok

Recomand cu mare drag Biorganicbubu! Sunt foarte multumita de produsele achizitionate!

    Write your review!

    Write a review

    Zahar din mesteacan finlandez premium 750g Raab Vitalfood

    Zahar din mesteacan finlandez premium 750g Raab Vitalfood

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: