DR452

Produs nou

Ceai din Fructe Salbatice BIO Lebensbaum 75g

Lei 24.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 23,3 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 22,1 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Ceai din Fructe Salbatice BIO Lebensbaum 75g

Super-certificat bio, ceaiul Lebensbaum este un adevarat deliciu - mai ales rece - in zilele calduroase ale verii. Am renuntat la oricare aroma supra-adaugata astfel incat sa descoperitii gustul pur al acestor minunate ingrediente bio. Un amestec reconfortant, cu gust distinct de fructe de padure si care poate fi consumat rece sau fierbinte in oricare moment al zilei.

Ingrediente: Macese 36% (Bot. Rosa canina), Mar rosu aromatic 43%, Fructe de Soc (Bot. Sambucus L), Hibiscus (Bot. Hibiscus sandrafita), Coaja de Portocala provenite de pe Culturi Agricole Certificate Organic. Ambalaj complet bio-degradabil. Conform Regul. Comunit. 1829 si 1830/ 2003 nu contine ingrediente provenite sau produse din Organisme Modificate Genetic. Bio-calitate incontestabila al acestui ceai asigura printre altele, virtuala lipsa a contaminarii cu metale grele si POP (Poluanti Organici Persistenti)

Utilizare: se adauga 1 respectiv 2 lingurite de ceai intr-o cesca respectiv cana de apa clocotita.Se lasa 10 minute. Se indulceste dupa gust cu Sirop Pur de Artar Salbatic Canada No.1 Grad A, Bio Indulcitor Sirop de Agave cu Indice Glicemic Scazut sau un alt indulcitor Bio.

Cod: DR452

Brand: LEBENSBAUM

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Ceai din Fructe Salbatice BIO Lebensbaum 75g

Ceai din Fructe Salbatice BIO Lebensbaum 75g

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: