GA1381

Produs nou

Ceai Catina Alba si Merisor BIO Lebensbaum 15 plicuri

Lei 19.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 18,5 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 17,6 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Ceai Catina Alba si Merisor BIO Lebensbaum 15 plicuri

Supercertificat bio, ceaiul Lebensbaum este un adevarat deliciu - mai ales rece - in zilele calduroase ale verii. Am renuntat la oricare aroma supra-adaugata astfel incat sa descoperitii gustul pur al acestor minunate ingrediente bio. Un amestec reconfortant, cu gust distinct ce poate fi consumat rece sau fierbinte in oricare moment al zilei.

Fara Potentatori de Aroma, Organisme Modificate Genetic. 100% Vegan. Obtinut sub Control Strict al Calitatii si Parteneriat Echitabil.

Ingrediente: fructe de Mar, Maces (bot. Rosa Canina), Hibiscus (bot. Hibiscus spp.) Catina (bot. Hippophae rhamnoides), Merisor (bot. Vaccinium vitis), frunze de Mur (bot. Rubus fruticosus) Mirt (bot. Myrtus communis), Coaja de Portocala si de Lamaie provenite de pe Culturi Agricole Certificate Organic. Conform Regul. Comunit. 1829 si 1830 /2003 nu contine ingrediente produse din organisme modificate genetic. Bio-calitate incontestabila al acestui ceai asigura printre altele, virtuala lipsa a contaminarii cu metale grele si POP (Poluanti Organici Persistenti).

Utilizare: intr-o ceasca de apa clocotita se scufunda plicul 10min. Se indulceste cu miere sau zahar dar mai ales cu Sirop de Artar Salbatic Canada No.1 Clasa A sau Sirop de Agave cu Indice Glicemia Scazut (in cazul celor cu tulburari zaharului sangvin).

Cod: GA1381

Brand: LEBENSBAUM

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Ceai Catina Alba si Merisor BIO Lebensbaum 15 plicuri

Ceai Catina Alba si Merisor BIO Lebensbaum 15 plicuri

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: