GA1386

Produs nou

Ceai de Soc si Menta BIO Lebensbaum 20 plicuri

Lei 13.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 12,8 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 12,2 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Ceai de Soc si Menta BIO Lebensbaum 20 plicuri

Un ceai ce racoreste vara si incalzeste iarna. Prospetimea fructelor este intregita de aroma plantelor adaugate. Refortifiant, sanatos, si depurativ.

Supercertificat bio, ceaiul Lebensbaum este un adevarat deliciu - mai ales rece - in zilele calduroase ale verii. Am renuntat la oricare aroma supra-adaugata astfel incat sa descoperitii gustul pur al acestor minunate ingrediente bio. Un amestec reconfortant, cu gust distinct ce poate fi consumat rece sau fierbinte in oricare moment al zilei.

Fara Potentatori de Aroma, Organisme Modificate Genetic. 100% Vegan. Obtinut sub Control Strict al Calitatii si Parteneriat Echitabil.

Ingrediente: Menta 26% (Bot.Mentha piperita), Mar aromatic, Macese (Bot. Rosa canina), Flori de Soc 13% si Fructe de Soc 4% (Bot.Sambucus L), Radacina de Cicoare (Bot. Cichorium intybus), Frunze de Mur (Bot. Rubus fruticosus), Scortisoara (Bot. Cinnamonum verum), provenite de pe Culturi Agricole Certificate Organic. Conform Regul. Comunit. 1829 si 1830 /2003, nu contine ingrediente produse din organisme modificate genetic. Pentru a micsora cantitatea ambalajelor utilizate, atunci cand caracteristicile plantelor componente nu o cer, se evita anveloparea independenta a plicurilor. Materialul cutiei e bio-degradabil

Bio-calitate incontestabila asigura printre altele, virtuala lipsa a contaminarii cu metale grele si POP (Poluanti Organici Persistenti).

Utilizare: intr-o ceasca cu 200ml apa clocotita se adauga un plic. Se lasa 7-10 minute. Se indulceste dupa gust cu miere, zahar brun si mai ales cu Siropde Artar Salbatic Canada No.1 sau Cu Bio Indulcitor Sirop de Agave cu Indice Glicemic Scazut.

Cod: GA1386

Brand: LEBENSBAUM

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Ceai de Soc si Menta BIO Lebensbaum 20 plicuri

Ceai de Soc si Menta BIO Lebensbaum 20 plicuri

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: