BM430

Produs nou

Solutie lichida cu oxigen activ pt rufele bebelusului bio 1000ml Ecosi Baby

Lei 22.5

-8%

Lei 20.7

Pret Redus!

Solutie lichida cu oxigen activ pt rufele bebelusului bio 1000ml Ecosi Baby

Aditivul ecologic cu oxigen activ pentru rufe Ecosi Baby este un adjuvant ecologic pentru spalat rufele, ce actioneaza prin eliberarea Oxigenului activ. Asigura igiena țesăturilor și are, de asemenea, o acțiune de îndepărtare a petelor.si poate fi utilizat atat pentru rufele albe, cat si pentru cele colorate. 

Produsul nu conține coloranți, izotiazolinonă de clor, Triclosan, Săruri cuaternare de Amoniu și substanțe de origine animală..

Produsul este testat pentru continutul de metale grele (nichel, crom si cobalt) cu valori <0.00004%. Nu contine conservanti, parfum.

Modul de utilizare: spalare automata se toarnă 100 ml de produs în tamburul mașinii de spălat pentru 2,5 kg de rufe si se porneste programul de spalare. A se utiliza în combinație cu un detergent de rufe. 1 capac corespunde pentru cca. 25 ml de produs.

CANTITATE: 1L / 10 spalari.

Compoziție chimică (REG. CE 648/2004 si ulterioare modificari) mai putin de 5%: Tensioactivi Anionici, Tensioactivi Non Ionici, Agenti de inalbire pe baza de Oxigen, Fosfonati.

Certificari:

- Produsul este conform standardelor  ICEA pentru "Eco Detergenti".

- Formularea, ambalarea, etichetarea si biodegradabilitatea sunt supuse unor controale anuale efectuate pentru certificarea etica si ambientala (ICEA).

- Reducerea impactului ambiental a fost calculata prin metoda Volumului Critic de Dilutie, care ia in considerare biodegrabilitatea si toxicitatea solutiei asupra sistemelor acvatice naturale.

- Produs certificat Eco Detergenti: nr. 011 EC 060.

- Inregistrat The Vegan Society Uk

Avertizari:  Nu lasati produsul la indemana copiilor! Provoaca grave iritatii oculare. Prezentati produsul sau eticheta acestuia in cazul consultului la medic. Spalati bine mainile dupa utilizare. Protejati-va ochii si fata. In cazul contactului cu ochii clatiti bine cateva minute, daca este nevoie, scoateti lentilele de contact. Continuati sa clatiti! Daca iritatia persista consultati un medic.

Nu aruncati recipientul in natura, depozitati-l in spatii special amenajate.

Ingrediente: Aqua (Water), Hydrogen Peroxide, Sodium Coceth Sulfate, Fatty Alcohol C12 – C18 7 OE, Disodium Etidronate, Lactid Acid.  

Fara conservanti, Fara parfum, Cu oxigen activ   Certificat conform normelor ICEA cu numarul 001 EC 060. Testat pentru continutul de metale grele cu valori mai mici de 0,4ppm (Nichel, Crom si Cobalt).

Cod: BM430

BrandECOSI BIO

Reviews

Write a review

Solutie lichida cu oxigen activ pt rufele bebelusului bio 1000ml Ecosi Baby

Solutie lichida cu oxigen activ pt rufele bebelusului bio 1000ml Ecosi Baby

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: