MB297

Produs nou

Sampon hidratant pentru toate tipurile de par 200ml Mossa Organic

Lei 59.0

-5%

Lei 56.1

Pret Redus!

Sampon hidratant pentru toate tipurile de par 200ml Mossa Organic

Șampon bio hidratant și hrănitor, cu vitamine naturale din căpșune. Șamponul hidratant cu vitamine are o formulă blândă, concepută pentru un efect spumant generos asociat unei capacități ridicate de curățare și purificare. Moleculele naturale pe care le conține calmează și protejează scalpul, oferind părului hidratarea de care are nevoie.

Extractul de căpșune - deosebit de bogat în vitamine și antioxidanți - revitalizează, fortifică și conferă strălucire părului. Acesta are, de asemenea, un efect antistatic, care facilitează styling-ul.  

Fiecare produs MOSSA conține extracte dintr-un fruct de pădure anume provenind din țările nordice. Aceste fructe au proprietăți remarcabile – au un puternic efect antioxidant, sunt extrem de bogate în vitamine și ingrediente active pe care pielea le recunoaște și le înțelege.

Toate produsele sunt testate dermatologic și sunt certificate bio conform standardului internațional ECOCERT. Acestea nu conțin substanțe artificiale care dăunează corpului. De asemenea, caracterul skin-friendly al cosmeticelor MOSSA face ca ingredientele lor să se poată armoniza în mod firesc cu nevoile pielii, pentru cele mai bune rezultate.

Alege cele mai eficiente produse pentru tipul tău specific de piele.

Ingrediente: Aqua/Water, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin**, Betaine, Coco-Glucoside, PCA Glyceryl Oleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract*, Aroma/Fragrance, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Xylitylglucoside, Sodium Benzoate, Anhydroxylitol, Xylitol, Potassium Sorbate, Citronellol***, Linalool***, Limonene***

*Ingrediente provenind din culturi organice

**Realizat folosind ingrediente organice

***Uleiuri esențiale naturale.

Cod: MB297

Brand: MOSSA ORGANIC

Reviews

Write a review

Sampon hidratant pentru toate tipurile de par 200ml Mossa Organic

Sampon hidratant pentru toate tipurile de par 200ml Mossa Organic

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: