SD153

Produs nou

Crema de noapte antirid cu Goji 50ml Organique Cosmetics

Lei 93.0

-5%

Lei 88.4

Pret Redus!

Crema de noapte antirid cu Goji 50ml Organique Cosmetics

O crema faciala hranitoare de noapte, recomandata pentru ingrijirea tenului obosit, afectat de semnele inbatranirii, insa dornic de renastere si reinnoire. Contine un cocktail de ingrediente active cu rol de tonifiere, de stimulare a proceselor de regenerare celulara si de recapatare a elasticitatii tenului. Formula a fost imbogatita cu extract de Malpighia Glabra (o susa naturala de vitamina C) care stimuleaza procesele regenerative si echilibreaza subtil culoarea tenului. Utilizand intreaga Terapie Impotriva Imbatranirii cu Goji (exfoliant, creme – de zi, de noapte si contur ochi, masca faciala) veti beneficia de cele mai bune efecte. Combate orice semn de piele imbatranita, conferindu-i elasticitate si fermitate. O crema de noapte hranitoare, cu o formula imbogatita, recomandata pentru o ingrijire activa nocturna. Are un sistem innovator de deschidere.

INGREDIENTE ACTIVE:

• extract de fructe de padure Goji – are efecte dermo-stimulante, tonifiante, de lifting si proprietati anti-imbatranire. Fructele Goji sunt foarte nutritive.

• extract de Malpighia Glabra (visina de Barbados) – lumineaza, stimuleaza productia de colagen, hidrateaza

• ulei de Cocos - hidrateaza, catifeleaza, previne craparea pielii

• betaina - catifeleaza, hraneste, previne pierderea umiditatii

UTILIZARE: aplicati o cantitate mica de crema pe tenul curatat si uscat, in fiecare seara.

INCI: AQUA, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, ISOAMYL COCOATE, GLYCERIN, C13-15 ALKANE, MALTOOLIGOSYL GLUCOSIDE/HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, STEARIC ACID, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, BETAINE, CETEARYL GLUCOSIDE, LYCIUM BARABRUM FRUIT EXTRACT, MALPIGHIA GLABRA FRUIT EXTRACT, PARFUM, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PROPANEDIOL, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE.

Formula sigura: fara silicon, fara parabeni, fara alcool, PEG, sulfati, ftalati. Netestat pe animale

Cod: SD153

Brand: ORGANIQUE COSMETICS

Reviews

Gradul de multumire 
2019-06-17
produse de calitate

Este minunata! Imi place textura, mirosul si mai ales faptul ca ma trezesc cu o fata ca de bebelus! Nu e grasa, dar hidrateaza suficient de bine incat sa ma simt super confortabil cu ea, desi am niste zone foarte uscate pe ten

    Write your review!

    Write a review

    Crema de noapte antirid cu Goji 50ml Organique Cosmetics

    Crema de noapte antirid cu Goji 50ml Organique Cosmetics

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: