EM26

Produs nou

Pudra de dinti cu efect de albire 30g My Magic Mud

Lei 69.0

-Lei 4.0

Lei 65.0

Pudra de dinti cu efect de albire 30g My Magic Mud

Pudra de dinți MY MAGIC MUD conține doar 4 ingrediente potente: cărbune activ provenit din coajă de nucă de cocos, bentonită, extract organic de coajă de portocală și extract organic de mentă. Suntem mândri de formula aceasta - și de rezultatele spectaculoase ale produsului!

Deși conține două extracte de plante, produsul nu are gust. Cu toate acestea, folosirea exclusivă a pudrei de dinți va neutraliza gusturile neplăcute din cavitatea bucală.

Folosită zilnic, pudra de dinți are aproximativ 150 de aplicații - aceasta înseamnă aproape 5 luni de folosire!

Majoritatea produselor de albire produc și sunt asociate cu durere și senzitivitate. În contrast, pudra de dinți My Magic Mud reduce sensibilitatea dinților!

Instrucțiuni de folosire: folosiți seara, sau 1 dată pe zi. Deasupra chiuvetei, deschideți recipientul cu mare grijă. Folosind aplicatorul igienic inclus, aplicați o cantitate mică de produs sub limbă sau pe periuța de dinți umezită în prealabil. Periați blând pentru 2 minute. Deoarece produsul poate murdări, stați deasupra chiuvetei și țineți gura închisă. La sfârșit, cu apa de la chiuvetă pornită, scuipați ușor. Clătiți gura și periuța. Cu periuța curată, îndepărtați din gură orice urme rămase. Clătiți încă o dată, dacă este necesar. Sfat: folosiți un prosop de culoare închisă, sau încercați să aplicați pudra de dinți direct sub limbă, intrați în duș și, cu apa de la duș pornită, spălați-vă pe dinți!

Notă: Opțional, dar pentru rezultate optime, folosiți înainte de pasta de dinți MY MAGIC MUD, pentru un alb de excepție și o curățire profundă.

Fara fluor

Fara SLS

Fara gluten

Fara OMG

Vegan

Ingrediente (INCI): cărbune activ din coji de nucă de cocos (Carbo Activatus), argilă de bentonită/ grad alimentar (Bentonite), pudră de coajă de portocală* (Citrus Sinensis Peel Powder), extract de mentă* (Mentha piperita Oil).
*ingrediente certificate organic

Cod: EM26

Brand: MY MAGIC MUD 

Reviews

Grade 
2018-11-18
Foarte seriosi

E a doua oara cand comand si sunt f ff multumita... Va multumesc ptr seriozitatea de care ati dat dovada!! Numai cuvinte de lauda. Produse de calitate, foarte bune. Livrare la timp. ...felicitari si cat mai multi clienti!

    Write a review

    Pudra de dinti cu efect de albire 30g My Magic Mud

    Pudra de dinti cu efect de albire 30g My Magic Mud

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: