SD217

Produs nou

Exfoliant bronzant cu zahar si ciocolata 450ml Organique

Lei 202.5

-5%

Lei 192.4

Pret Redus!

Exfoliant bronzant cu zahar si ciocolata 450ml Organique

EXFOLIANT CORPORAL CU CIOCOLATA relaxare si fermitate - Efect bronzant natural! Un exfoliant cu o formula noua imbunatatita, ce curata pielea in mod efficient. Cristalele de zahar incorporate in ulei de soia si in combinatie cu untul de Shea confera un comfort sporit in momentul utilizarii, un masaj bland si o exfoliere perfecta a pielii rugoase. Extractele de cacao stimuleaza microcirculatia, detoxifiaza si netezesc pielea. Untul de cacao hraneste in profunzime, catifeleaza, iar uleiul de Rapita protejeaza impotriva pierderii umiditatii si previne iritatiile. Dupa tratament, pielea isi recastiga aspectul radiant, catifelat, netezit, reimprospatat, cu o aroma naturala de ciocolata.

Ciocolata, in afara proprietatilor de hidratare si catifelare, lupta impotriva celulitei si determina o scadere in greutate a zonelor afectate, datorita continutului de cafeina si teobromina. Aceste elemente stimuleaza circulatia sanguina, ce accelereaza combustia grasimilor si reduce vergeturile.

Caracteristici:                                          

       

  • un aspect al pielii minunat
  • indeparteaza impuritatile si pielea moarta
  • stimuleaza microcirculatia si ajuta la eliminarea toxinelor din organism
  • pregateste pielea pentru urmatoarea etapa de ingrijire, asigurand o penetratre profunda a ingredientelor active.

Ingrediente active:

  • Extract de cacao - pudra obtinuta din semnitele de cacao degresate. Contine cele mai bogate ingrediente active, precum: potasiu, magneziu, cacliu si fier. Are proprietati anticelulitice si de tonfiere, datorita prezentei cafeinei si a teobrominei.
  • Unt de Cacao - un unt natural obtinut din alunele arborelui de cacao. Este perfect tolerat de piele. Confera hranire intensiva, lubrifiere si catifelare. Protejeaza pielea impotriva razelor UV. Bogat in antioxidanti, vitamine si acizi: grasi, stearic, palmitic si linoleic.
  • Ulei de Soia- bogat in antioxidanti importanti pentru ingrijirea pielii (printre altii - vitamina E), protejeaza impotriva pierderii apei din tesuturi si previne uscarea pielii.
  • Glicerina vegetala - se distinge prin proprietatile ei de catifelare, hidrateaza pielea uscata, o catifeleaza si ii imbunatateste elasticitatea, regularizeaza procesele de regenare corecta a epidermei.
  • Unt de Shea - regenerant, hranitor, imbunatateste elasticitatea si netezeste pielea, obtinut din semintele copacului de Karite. Bogat intr-un coctail de acizi grasi ce sunt foarte bine absorbiti de piele si in vitaminele A, E si F care protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi si previne procesele de imbatranire.

Utilizare: incalziti produsul in palme pentru cateva secunde si incepeti sa masati pielea cu miscari circulare. Clateste cu apa calduta si usuca pielea cu un prosop. Se recomanda utilizarea de 1-2 ori pe saptamana.

Terapia pas cu pas:

Pentru a obtine cele mai bun efecte, este recomandat sa folositi cu regularitate intreaga Terapie cu ciocolata, pas cu pas.

Pasul 1 - Exfoliant corporal cu ciocolata - exfoliantul ar trebui utilizat de 1-2 ori pe saptamana. Trebuie doar sa il aplicati pe corp si sa il masati cateva minute, apoi clatiti cu apa calda. Cristalele de zahar sunt incorporate in uleiul de Rapita si untul de Shea, ce ce face ca exfolierea corporala sa fie placuta. Uleiurile de unt de Cacao catifeleaza si hranesc pielea. Uleiul de Rapita in plus va proteja pielea de deshidratare.

Pasul 2 - Serul cu ciocolata - de 1-2 ori pe saptamana, dupa exfoliere, masati serul pe corpul dvs. Preparatul ultraconcentrat cu extracte de cacao are proprietati stimulante si de tonifiere, confera fermitate. Serul, datorita formulei sale foarte usoare, se absoarbe rapid si lasa pielea tonificata si hidratata.

Pasul 3 - Untul de corp cu Ciocolata - utilizati acest unt ca al treeilea pas al terapiei: aplicati-l peste ser de 1-2 ori pe saptamana, iar pentru tratamentul intensiv, in ingrijirea zilnica, Folositi untul in mod regulat de 1-2 ori pe zi, cel mai bine dimineata si seara. Continutul de unt de shea hranitor confera pielii vitamine, o hidrateaza si o hraneste, ii imbunatateste elasticitatea. Aroma de ciocolata elibereaza endorfine si imbunatateste starea Dvs.

Serul corporal cu ciocolata se poate folosi si alternativ cu untul (de exemplu, folositi serul dimineata si seara untul).

INCI: SUCROSE, BRASSICA CAMPESTRIS (OLEIFERA OIL), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, CERA ALBA, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER, TOCOPHERYL ACETATE, THEOBROMA CACAO (COCOA) EXTRACT, PARFUM, CI19140, CI14700, CI42090. Gama nu contine parabeni, PEG, SLS, SLES, vaselina, siliconi etc.

Cod: SD217

Brand: ORGANIQUE COSMETICS

Reviews

Write a review

Exfoliant bronzant cu zahar si ciocolata 450ml Organique

Exfoliant bronzant cu zahar si ciocolata 450ml Organique

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: