BH1277

Produs nou

Sare de Himalaya grunjoasa (fara adaos de IOD) 25Kg

Lei 218.0

Sare de Himalaya grunjoasa (fara adaos de IOD) 25Kg

Se spune ca sarea de Himalaya este cea mai pura sare din lume. Culoarea roz o deosebeste de alte tipuri de sare. Fiind extrasa din muntii Himalaya de la mari altitudini, nu contine nici un fel de toxine care pot fi regasite in sarea de mare datorita in principal poluarii masive din ultimii ani.

Contine 84 de oligoelemente. Produs 100% natural. Tara de origine: Pakistan.

Sarea de Himalaya este cea mai curata si benefica sare de pe planeta. Cristalele de sare de Himalaya sunt pline de nutrienti, furnizeaza minerale si oligoelemente si creaza mediul necesar pentru conservarea energiei vitale. Sarea de Himalaya nu este rafinata si nici iodata. Culoarea frumoasa, rozalie, a acestor cristale de sare este datorata continutului de fier si de mangan.

Sarea de Himalaya a fost extrasa din minele de la baza muntilor Himalaya din Pakistanul de Nord, si nu a fost tratata industrial. Consumul regulat de sare de Himalaya ofera necesarul de minerale esentiale, elimina toxinele din organism, echilibreaza pH-ul organismului, normalizeaza presiunea sangelui, ducand la o circulatie mai buna a acestuia.

Stiati ca… Sarea de Himalaya s-a format pe fundul unei uriase mari preistorice care s-a micsorat ca urmare a miscarilor tectonice iar in final a secat? In urma a ramas sarea, care astazi se exploateaza manual, cu cea mai mare grija. Sarea de Himalaya este lipsita de poluarea specifica marilor si oceanelor actuale. Cristalul de sare Himalaya contine 84 dintre cele aproximativ 92 de minerale care se regasesc in componenta corpului uman. Din multitudinea de elemente continute cele mai importante sunt sodiul (detoxifiant), zincul (protector al pielii, creste imunitatea), magneziul (antistres, calmant), boronul (regleaza intregul organism), calciul (intareste oasele si dintii, curata porii daca e aplicat pe piele), potasiul (echilibreaza hidratarea pielii, reduce retentia de apa)

Cititi si Sarea de Himalaya, uimitoarele beneficii pentru sanatate

Ingrediente: 100% sare Himalaya cristal, naturala, nerafinata, neiodata, fara aditivi

Sare roz de Himalaya grunjoasa

Brand: OBIO

Cod: BH1277

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Sare de Himalaya grunjoasa (fara adaos de IOD) 25Kg

Sare de Himalaya grunjoasa (fara adaos de IOD) 25Kg

13 other products in the same category: