BH1279

Produs nou

Unt de cacao Raw BIO varietate Criollo Ecuador 5 KG Vrac

Lei 585.0

Unt de cacao Raw BIO varietate Criollo Ecuador 5 KG Vrac

Disponibilitate: la comanda, in termen de 14-21 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Untul de cacao crud (procesat la rece) este binecunoscut pentru efectele sale extraordinare atunci cand este folosit exter, pentru sanatatea pielii.

Untul de cacao este de două tipuri – rafinat și nerafinat. Deosebirea dintre ele este faptul că în cazul celui rafinat se folosesc și alte substanțe în procesul de producție.

Untul de cacao rafinat este cel procesat. Prin rafinare se elimină impuritățile, aromele foarte puternice, dar și culoarea sau mirosul. Rafinarea untului se face în general folosind solvenți chimici, iar procesul are loc la temperaturi înalte, așa încât se pot pierde o parte dintre substanțele bune. Există, însă, și metode de rafinare naturale, cu substanțe mai blânde, care păstrează mai bine proprietățile naturale în care untul de cacao este bogat. Poți afla de pe eticheta untului cumpărat informații legate de procesul de rafinare.

În cazul untului de cacao nerafinat vorbim despre produsul obținut după o primă presare. Este cel în producția căruia s-a intervenit cel mai puțin și este cel mai sănătos. Este solid, însă devine maleabil dacă este ținut la căldură. Are o aromă mai puternică de cacao și, în cazul în care vrei să-l folosești la gătit, este varianta cea mai bună.

Insa untul raw de cacao se poate folosi si in bucatarie, produsul fiind deosebit de apreciat in bucataria raw. Are o puternica aroma de ciocolata, asadar puteti adauga unt de cacao in orice reteta unde doriti sa predomine gustul intens de ciocolata. Se poate combina foarte bine cu uleiul virgin de cocos.

Valori nutritive/100g: 884 kcal, 0 proteine, 0 carbohidrati, 100g grasimi.

Bucurati-va de beneficiile unice ale untului raw de cacao, indiferent daca il folositi in bucatarie, sau extern pentru piele.

Produs certificat organic.

Cod: BH1279

Brand: OBIO

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Unt de cacao Raw BIO varietate Criollo Ecuador 5 KG Vrac

Unt de cacao Raw BIO varietate Criollo Ecuador 5 KG Vrac

13 other products in the same category: