BH1283

Produs nou

Aronia fructe uscate BIO Vrac 10Kg Obio

Lei 685.0

-Lei 25.0

Lei 660.0

Aronia fructe uscate BIO Vrac 10Kg Obio

Disponibilitate: la comanda, in termen de 14-21 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Fructul de aronia este mic, de culoare neagra si are gust dulce astringent. Fructele, de fapt superfructele, au continutul foarte mare in antioxidanti, mult mai mare decat afinele, merisorul sau rodiile. Au un continut mare de proantocianine (care se gasesc si in semintele de struguri) si acid chinic (de 10 ori mai mare decat merisorul)! Continutul in vitamina P al fructului de aronie este mai ridicat decat in orice alt fruct (vitamina P ajuta la fixarea vitaminei C in organism).

Fructul de aronia contine de 5 ori mai multa vitamina P decat strugurii. Aronia este o sursa bogata de polifenoli, care poate contracara actiunea agentilor chimici cancerigeni. Concentratia mare de polifenoli si antociani ajuta la stimularea circulatiei, protejarea tractului urinar si intarirea inimii.

Fructele arbustului au si efect antiviral, fiind folosite si in tratarea anumitor alergii. De asemenea aronia este recomandata in tratarea tensiunii arteriale (consumate ca fructe deshidratate sau suc)

Stiati ca… Aronia (Aronia melanocarpa) este un arbust originar din America de Nord si care a fost adus in fosta URSS si Europa de Est in anii ’40? Din anul 1959 fructele de aronia au fost introduse in alimentatia cosmonautilor rusi.

Au fost realizate in decursul anilor peste 50 de studii care au aratat efectele benefice ale fructelor de aronia in diverse boli: diabet, boli cardiovasculare, cancer etc. De asemenea apara organismul de radiatii, fiind indicate celor care folosesc mult calculatorul, telefonul mobil.

CITITI si Aronia este un arbust originar din regiunile reci ale Americii de Nord, care poate trai chiar si 100 de ani

Ingrediente: fructe de aronia uscate BIO. Origine: Bulgaria

Cod: BH1283

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Aronia fructe uscate BIO Vrac 10Kg Obio

Aronia fructe uscate BIO Vrac 10Kg Obio

13 other products in the same category: