VN169

Produs nou

Bio Spirulina cu ginseng 375 tablete x 400mg, 150g Diet Food

Lei 121.0

-5%

Lei 115.0

Pret Redus!

Bio Spirulina cu ginseng 375 tablete x 400mg, 150g Diet Food

Supliment alimentar bio ce contine toate beneficiile rezultate din combinatia unica a spirulinei si ginsengului, recomandat pentru detoxifiere, lupta impotriva infectiilor, energizant si stimularea sistemului imunitar.

Supliment alimentar bio, fiecare tableta contine 360mg de spirulina si 40mg de ginseng provenite din culturi organice controlate.

Spirulina sprijina sistemul imunitar, ajuta la pierderea in greutate si curata organismul de toxine. Foarte bogata in proteine vegetale complete (70%) intr-o forma care este de cinci ori mai usor de digerat decat proteina din carne sau soia, contine vitaminele B1, B2, E, fier, calciu si antioxidanti precum si acizi grasi esentiali. Ajuta sistemul imunitar, contribuie la pierderea in greutate si detoxifierea corpului de toxine.

Beneficii spirulina:
- curata si detoxifica organismul si ajuta la eliminarea metalelor grele
- ajuta la asimilarea fierului in organism.
- ajuta la pierderea in greutate

Ginsengul este utilizat de secole in cultura medicinala naturala si naturista asiatica si nord americana. Este un foarte cunoscut energizant, fiind utilizat pentru cresterea rezistentei si performantei fizice de mii de ani. Rezistenta mentala si fizica produsa de consumul de ginseng dureaza in timp spre deosebire de cea indusă de cafea.

Beneficii Ginseng:
- este energizant
- stimulator pentru memorie
- benefic în tratamentul infertilitatii si al disfuncției erectile
- benefic in tratamentul indigestiei si al febrei 
- poate combate depresia, anxietatea, oboseala cronica
- stimuleaza sistemul imunitar si combate infectiile

Ingrediente/tableta: pulbere Spirulina (Arthrospira plantesis)* – 360mg, pulbere Ginseng(Panax ginseng) * – 40mg. *ingrediente provenite din Agricultura organica

Recomandare: maxim 10 tablete pe zi. Cate 5 tablete de doua ori pe zi, cu multa apa, preferabil cu o jumatate de ora inaintea mesei.

Diet Food este o companie specializata in produse bio dietetice fara carbohidrati, fara gluten din konjac si din soia si produse bio de tip superfood si superalimente: pulberi organice si amestecuri de pulberi organice speciale pentru detoxifiere, slabire, sportivi, energie zilnica.

Cod: VN169

Brand: DIET FOOD BIO

Reviews

Write a review

Bio Spirulina cu ginseng 375 tablete x 400mg, 150g Diet Food

Bio Spirulina cu ginseng 375 tablete x 400mg, 150g Diet Food

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: