VN344

Produs nou

Alge BIO Salata pescarului 50g Primeal

Lei 36.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 34,7 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 32,9 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Alge BIO Salata pescarului 50g Primeal

Amestec de 3 alge verzi, rosii si negre foarte practic gata preparat, usor de presarat peste numeroase preparate, platouri de cereale sau legume fierte

Foarte bogata in proteine aceasta compozitie fin macinata si colorata (amestec de 3 alge verzi, rosii si negre) este foarte practica. 

Ingrediente: Alge: Dulse* (Palmaria palmata), Laitue de mer* (Ulva lactuca), Nori* (Porphyra umbilicalis). *ingrediente provenite din Agricultura Biologica.

Origine: Franta (Bretagne)

Utilizare: Salata pescarului nu necesita preparare prealabila. Se presara pur si simplu peste numeroase preparate, platouri de cereala sau legume fierte. Se utilizeaza deasemenea in salate si preparate de panificatie (ex. paine cu alge), pizza. 

Valoare energetica la 100g

927J adica 221 kcal

Grasimi (lipide)

1.5g

Carbohidrati (glucide)

18.6g

Proteine

18g

Sare

4.2g

PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare. Primeal este un brand francez de alimente ecologice ce ofera mai mult de 500 de produse bio certificate Ecocert, precum alimente bio de baza, paste fainoase bio, specialitati si aditivi alimentari bio, fulgi si alge bio, produse de castane si produse de bucatarie rapida.

Cod: VN344

Brand: PRIMEAL BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Alge BIO Salata pescarului 50g Primeal

Alge BIO Salata pescarului 50g Primeal

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: