VN362

Produs nou

Drojdie maia naturala de spelt 100g Primeal

Lei 22.0

-5%

Lei 20.9

Pret Redus!

Drojdie maia naturala de spelt 100g Primeal

Produs de tip maia din spelt - stramos al graului care nu a fost modificat genetic, folosita impreuna cu faina de spelt pentru paine rustica. Drojdie realizata din spelt ce permite realizarea impreuna cu faina de spelt de paine 100% din spelt, cu o culoare caracteristica painii rustice.

Stiati ca... Maiaua neutralizează acidul fitic din cereale, astfel încât favorizează asimilarea mineralelor precum zincul, fierul și magneziul din cerealele integrale mult mai ușor, astfel pâinea fiind mult mai nutritivă?

Ingrediente: Drojdie de spelt *100%, inactiva, provenita din fermentatie naturala, drojdie selectionata. *78% din ingrediente provin din Agricultura Ecologica

Utilizare: amestecati 25 g de drojdie de spelt cu 500 g de faina, cu sare (20 g / kg de faina) si cu apa calduta. Framantati cu mana (sau electric) timp de circa 5 minute si lasati sa se odihneasca acoperit timp de o jumatate de ora. Dupa aceea reluati rapid framantarea aluatului. Formati painici si lasati-le sa se odihneasca timp de 45 -60 minute. Preincalziti cuptorul fixand termostatul la 7-8 si coaceti timp de 35-45 minute. Functioneaza la fel de bine si in masina de facut paine inlocuind drojdia traditionala.

Valoare energetica la 100g

388kcal sau1644kJ

Grasimi (lipide)

2,9g

Carbohidrati (glucide)

65,5g

Proteine

21,7g

Fibre

6,8g

PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare. Primeal este un brand francez de alimente ecologice ce ofera mai mult de 500 de produse bio certificate Ecocert, precum alimente bio de baza, paste fainoase bio, specialitati si aditivi alimentari bio, fulgi si alge bio, produse de castane si produse de bucatarie rapida.

Cod: VN362

Brand: PRIMEAL BIO

Reviews

Write a review

Drojdie maia naturala de spelt 100g Primeal

Drojdie maia naturala de spelt 100g Primeal

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: