VN431

Produs nou

Linte verde bio 500g Primeal

Lei 29.0

-5%

Lei 27.6

Pret Redus!

Linte verde bio 500g Primeal

Lintea este prima leguma cultivata si consumata de om. Dietologii prescriu consumul de linte, deoarece, dincolo de faptul ca este un aliment foarte digerabil, bogat in proteine si fibre, lintea este lipsit in totalitate de grasimi si colesterol si contine izoflavoni, substante care incetinesc procesele de imbatranire celulara.

Ingrediente: linte verde*. *ingrediente provenite din Agricultura Ecologica

Origine: Franta

Preparare: clatiti apoi aduceti la fierbere. Dupa ce a a dat un clocot scurgeti apa, clatiti si fierbeti la foc mic timp de 20-30 minute impreuna cu condimente si alge kombu (sugestia noastra). A se consuma cu cereale pentru un echilibru nutritional ideal.

Germineaza in 3 zile

Valoare energetica la 100g

1363kJ adica 323kcal

Grasimi (lipide)

1,9g

Carbohidrati (glucide)

43,6g

Proteine

25,1g

Fibre

15,6g

Sodiu

0,01g

PRIMÉAL - una dintre cele mai numeroase si variate game de alimente bio si produse bio alimentare. Primeal este un brand francez de alimente ecologice ce ofera mai mult de 500 de produse bio certificate Ecocert, precum alimente bio de baza, paste fainoase bio, specialitati si aditivi alimentari bio, fulgi si alge bio, produse de castane si produse de bucatarie rapida.

Cod: VN431

Brand: PRIMEAL BIO

Reviews

Gradul de multumire 
2023-05-06
bio calitate

Un magazin online complet unde gasesc toate produsele de care am nevoie. Consiliere excelenta, amabilitate si produse de calitate! Recomand cu drag Biorganicbubu

    Write your review!

    Write a review

    Linte verde bio 500g Primeal

    Linte verde bio 500g Primeal

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

    30 other products in the same category: