VN739
Produs nou
Ultimele bucati disponibile
Data disponibilității:
Turte crocante cu hrisca bio, fara gluten, sare, zahar 150g Le Pain des Fleurs
Destinatar(i) :
* Câmpuri obligatorii
sau Anulează
Turte crocante cu hrisca bio, fara gluten, sare, zahar 150g Le Pain des Fleurs
Sursa de fibre si fier, bogate in magneziu, cu textura fina si crocanta, fara sare, fara adaos de zahar, foarte usor tartinabile. Paine bio, vegana, garantata fara gluten. Produs kosher
Paine crocanta realizata cu faina de hrisca care da painii o aroma unica. Nu contine sare sau zahar adaugat. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Continut magneziu 199mg (53% din aport zilnic recomandat) si fier 3.8mg (27% din aport zilnic recomandat). Scor nutritional Nutriscore A.
Sunt realizate fara drojdie, lactate, oua, sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten!
Ingrediente: faina de hrisca* (din Bretania, Franta). *ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Utilizare: Poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci (gem, miere), sau alte produse tartinabile
Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten
Le pain des Fleurs sunt un aliat valoros in contextul unei diete fara gluten sau pentru oricine doreste sa limiteze aportul zilnic de gluten. Aceasta gama este proiectata, dezvoltata si produsa in Franta.
Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat, Le pain des fleurs va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in 22 de variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, smochine si multe altele in pachete de 150 si 300g
Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG), ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite.
Cod: VN739
Brand: LE PAIN DES FLEURS
Am descoperit de curând acest site și chiar imi place. Recomand