BT36

Produs nou

Tort vegan de biscuiti, fara zahar 150g Ambrozia

Lei 8.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 8,1 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 7,7 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Tort vegan de biscuiti, fara zahar 150g Ambrozia

Primul Tort de biscuiți 100% vegan, cu lapte de soia si lapte de cocos, alintat cu aromă naturală de portocale și apă de trandafiri. Cine l-a gust, în fan s-a transformat

Zahărul nu este indicat la copii și nici făina albă, care nu vin cu niciun aport nutritiv, doar îngrașă, iar organismul va consuma din rezervele proprii de vitamine și minerale, rezultatul fiind un copil cu variații ale glicemei, un risc crescut de diabet tip 2 și chiar anemie.

Produsele vegane din ingrediente 100% naturale de la Ambrozia nu conțin zahăr alb, drojdie, ulei hidrogenat de palmier, făină albă și alte ingrediente nesănătoase, cu numai materie primă de calitate superioară, fără aditivi, afânători sau conservanți. În plus, sunt făcute manual și au rețete unice, create de catre un inginer tehnolog vegetarian de 15 ani.

Ingrediente: amestec biscuiți Ambrozia în proporții variate (făină integrală de grâu, zahăr brut din trestie de zahăr, făină integrală de secară, făină integrală de ovăz, ulei de cocos), lapte praf de soia, lapte praf de cocos, pudră de cacao cu conținut redus de grăsime, must din struguri, struguri deshidratați, nucă, merișor, fulgi de ovăz, nucă de cocos, condimente exotice (2%) anason stelat, scorțișoară,cuișoare, cardamom, ghimbir, aromă naturală de portocale, apă de trandafiri.

Cod: BT36

Brand: AMBROZIA

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Tort vegan de biscuiti, fara zahar 150g Ambrozia

Tort vegan de biscuiti, fara zahar 150g Ambrozia

30 other products in the same category: