RX514

Produs nou

Nectar natural de caise fara zahar 300ml Dacia Plant

Lei 8.0

-5%

Lei 7.6

Pret Redus!

Nectar natural de caise fara zahar 300ml Dacia Plant

Nectarul natural din pulpa de caise potoleste setea si alina pofta de dulce, cat ai zice Bun de Tot. Din caise proaspat presate, indulcit cu suc de struguri si fara zahar, conservanti sau aditivi alimentari, nectarul asigura portia zilnica de vitamine, ca tu sa te bucuri de toata savoarea naturii si de gustul unic al caiselor.

De ce Bun de Tot?
- ambalajul din sticla este reciclabil si pastreaza prospetimea gustului din momentul ambalarii, fiind mult mai sigur pentru consum si mai sanatos
- fara arome adaugate, fara E-uri
- 100% caise, culese si sortate cu grija
- 0% zahar adaugat. Sucul de struguri ce inlocuieste zaharul este nutritiv, usor de asimilat de organism, bogat in resveratrol (un antioxidant puternic)
- gust Bun de Tot

- Produsul nu contine coloranti si conservanti.

- Produs 100% romanesc

Ingrediente: Doar 3 ingrediente: suc cu pulpa din caise proaspat presate - minim 40%, suc din struguri cu pulpa - minim 15% concentrat prin evaporarea blanda in vid la o temperatura de 60 grade, apa.

Stiati ca… Caisele sunt o sursa excelenta de vitamina A, o sursa bogata de vitamina C, fibre si potasiu? Caisele contin antioxidanti puternici din categoria carotenoizilor, care le dau culoarea specifica, portocalie, galbena, precum si antioxidantii luteina, zeaxantina si licopen. Dintre minerale, caisele reprezinta o sursa bogata de calciu, magneziu, dar si fier, cupru, zinc, seleniu si mangan.

Cod: RX514

Brand: DACIA PLANT

Reviews

Write a review

Nectar natural de caise fara zahar 300ml Dacia Plant

Nectar natural de caise fara zahar 300ml Dacia Plant

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: