EE108

Produs nou

Absorbante de zi din bumbac bio 10 buc Masmi Girls

Lei 21.5

-5%

Lei 20.4

Pret Redus!

Absorbante de zi din bumbac bio 10 buc Masmi Girls

Absorbantele de zi BIO Masmi Girl sunt fabricate din bumbac pur natural si netratat chimic. Cu absorbantele organice Masmi de zi sunteti sigure ca folositi produse BIO de cea mai buna calitate, din bumbac100% organic, atat la exterior cat si in interior. Absorbantele organice de zi Masmi sunt fine, confortabile, discrete (sunt foarte subtiri, pentru a reduce riscul de producere a iritatiilor si alergiilor). Stratul exterior din bumbac organic al absorbantelor BIO are o tesatura speciala ce nu permite fibrelor sa se lipeasca de piele.

Pentru o fixare sigura absorbantele organice Masmi sunt prevazute cu aripioare si cu banda adeziva de fixare. Cele 10 bucati sunt ambalate individual pentru transport usor si pentru discretie.

-          Lungime: 200 cm

-          Absorbante de ultima generatie concepute pentru adolescente si flux scazut.

-          Confortabile si moi in contact cu pielea.

-          Certificate bio ICEA.

-          Fabricate in Spania.

Stiati ca... Bumbacul natural, netratat cu substante chimice periculoase, reduce riscul de producere a iritatiilor si alergiilor (fiind hipoalergenic) iar compatibilitatea lui cu PH-ul corpului uman il face sa nu modifice aciditatea acestuia?

Bumbacul natural previne deshidratarea pielii, garantand un nivel optim de umiditate, pielea respira in voie. Utilizarea produselor de igiena intima din bumbac bio care nu contin celuloza previne taierea copacilor! Din100 kg de bumbac se obtin 95 kg de fibre de bumbac asorbant, in timp ce din 100 kg de lemn se obtin doar 50 kg de fibre de celuloza.

Cod: EE108

Brand: MASMI BIO

Reviews

Write a review

Absorbante de zi din bumbac bio 10 buc Masmi Girls

Absorbante de zi din bumbac bio 10 buc Masmi Girls

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: