EE110

Produs nou

Tampoane interne superplus din bumbac BIO 15buc Masmi

Lei 20.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 19 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount 18 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Tampoane interne superplus din bumbac BIO 15buc Masmi

Produsele de igiena intima BIO Masmi sunt fabricate din bumbac pur natural si netratat chimic. Cu tampoanele BIO Masmi sunteti sigure ca folositi produse de cea mai buna calitate, din bumbac 100%, atat la exterior cat si in interior. Tampoanele superplus din bumbac BIO Masmi (4 picaturi) au strat special exterior de securitate care acopera miezul absorbant si impiedica lipirea fibrelor atunci cand tamponul este indepartat din corp.

Tampoanele BIO Masmi sunt confortabile, discrete (sunt netratate cu clorina si dioxina, nu contin parfum pentru a reduce riscul de producere a iritatiilor si alergiilor). Tampoanele din bumbac Masmi sunt concepute special pentru flux mare (4 picaturi).

Stiati ca... tampoanele conventionale contin substante toxice variate? Autoritatile sanitare nu le considera ilegale pentru ca nu se ingera, dar faptul ca sunt in interiorul corpului penetreaza organismul. Una dintre aceste substante este azbestul, care sporeste sangerarea, in asa fel incat, se pare ca ai avea nevoie de inca un tampon in plus la fiecare ciclu menstrual. Alta substanta este dioxina – cancerigena si destabilizatoare pentru sistemul imunitar si reproductive

Cod: EE110

Brand: MASMI BIO

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Tampoane interne superplus din bumbac BIO 15buc Masmi

Tampoane interne superplus din bumbac BIO 15buc Masmi

18 other products in the same category: