SO355

Produs nou

Ceai Familial Amestec plante BIO 130g Sonnentor

Lei 27.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 25,7 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 24,3 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Ceai Familial Amestec plante BIO 130g Sonnentor

Un ceai încăntător pentru întreaga familie! Toată familia, de la mic la mare, are la dispoziție acum un ceai delicios și aromat. Ideal pentru începutul zilei, o bucurie pentru toate vârstele!

Pentru gustul plăcut şi pentru efectul său răcoritor, izma este singura plantă care ne revigorează cel mai bine pe timpul verii. În zilele caniculare, ceaiul de mentă, în combinaţie cu lămâia, ne răcoreşte şi ne hidratează, oferind organismului energia necesară când canicula ne fură vigoarea. Ca plantă medicinală, menta este apreciată pentru numeroasele virtuţi terapeutice. Totodată, aromata plantă este şi un excelent condiment, folosit în gastronomie, adăugat în salate şi în sosuri, pentru inconfundabilul efect răcoritor.

Ceaiul din frunze de zmeur, este o bautura aromata, fina, parfumata, este apreciat ca fiind ceaiul femeilor, datorita efectelor benefice pe care le aduce pentru sistemul reproducator feminin, si in general asupra sanatatii feminine la toate varstele, este recomandat si copiilor pentru ca nu are cofeina, in convalescenta pentru efectele energizante si nutritive deosebite, barbatilor care sufera de productie limitata de testosteron.

Galbenelele conţin flavonoide, carotenoizi, vitamina C, uleiuri eterice,  substanţe amare, saponine triterpenice, răşini, mucilagii. Au acţiune antiinflamatorie, decongestivă, antiseptică, antimicrobiană, imunostimulentă, cicatrizantă, grăbeşte vindecarea şi regenerarea ţesuturilor, reglează ciclurile menstruale, carminativ, reglează funcţia biliară prin principiile amare. Sunt indicate în ulceraţii, eczeme, gastrite, ulcer gastric, ulcer duodenal, inflamaţii ale colonului, colecistită, boli hepato-biliare, hemoroizi, dereglări menstruale, dismenoree, micoze, vaginite, infecţii urinare, cistite, cancer.

Ingrediente: Izma buna, Frunze de zmeur, flori de galbenele. Ingrediente din agricultura biologica

Cod: SO355

Brand: SONNENTOR

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Ceai Familial Amestec plante BIO 130g Sonnentor

Ceai Familial Amestec plante BIO 130g Sonnentor

30 other products in the same category: