SO357

Produs nou

Ceai Papadie BIO 40g Sonnentor

Lei 15.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 14,7 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 14 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Ceai Papadie BIO 40g Sonnentor

Un prieten adevărat, pentru copii şi adulţi, cu un gust uşor amar. Păpădia este bine cunoscută pentru suportul deosebit în alimentația responsabilă și redusă. Gustul de pământ oferă motorului dumneavoastră un impuls pozitiv. Este folosit proaspăt în salate iar infuzia de frunze de păpădie se potrivește minunat cu bucate de primăvară.

Știați ca? Poetul german Goethe a fost un mare fan al păpădiei, a și dedicat o poezie plantei. Fie buhă, lăptucă, floarea-găinii sau mâță, planta are peste 500 de denumiri populare. Nu putem să ținem minte fiecare denumire, dar suntem siguri că primăvara nu ar fi la fel fără puful ei magic!

Denumire Latină: Taraxacum Officinale

Timp infuzare: max. 10 minute / Temperatura apei: 100°C

Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. “Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu “ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul “organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.

Cod: SO357

Brand: SONNENTOR

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Ceai Papadie BIO 40g Sonnentor

Ceai Papadie BIO 40g Sonnentor

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: