SO363

Produs nou

Cimbrisor macinat Hild BIO 35g Sonnentor

Lei 6.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 5,7 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 5,4 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Cimbrisor macinat Hild BIO 35g Sonnentor

Varianta sălbatică a cimbrului, recomandat la supe, carne, brânzeturi. Condiment cimbrisor bio. Măcinat și uscat. Se folosește atât pentru condimentarea alimentelor cât și pentru prepararea unor ceaiuri în medicina naturistă. Este una dintre cele mai energizante ierburi din ținuturile Mediteranei.

Valoroase ca aurul pur, pretioase ca bijuteriile stralucitoare si luxoase ca matasea, condimentele au fost intotdeauna bunatati deosebite. De a lungul secolelor nici un alt aliment nu a capatat atata atentie pe cat aceste delicatese fine care pot rasturna un simplu fel de mancare intr-un desfat gastronomic. Suntem foarte grijulii cu aceste comoare, deoarece aceste plante si mirodenii sunt de neinlocuit in bucutarie. Cultivate ecologic, culese atent si procesate cu blandete de fermieri ecologici experimentati, acestea sunt secretele amestecurilor de mirodenii si a condimentelor noastre.

Ingrediente: cimbrisor. Ingrediente din agricultura ecologica

Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. “Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu “ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul “organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.

Cod: SO363

Brand: SONNENTOR

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Cimbrisor macinat Hild BIO 35g Sonnentor

Cimbrisor macinat Hild BIO 35g Sonnentor

30 other products in the same category: