SO365

Produs nou

Dropsuri Manuka 100% Pure TA 10+ 22.4 g Sonnentor

Lei 65.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 61,8 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 58,5 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE

Dropsuri Manuka 100% Pure TA 10+ 22.4 g Sonnentor

Putere Tămăduitoare! Maori, poporul băștinaș din Noua Zeelandă, îi atribuie caracteristici vindecătoare arbuștului de Manuka. Mierea este produsă din nectarul de flori direct în Noua Zeelandă. Această comoară este acum disponibilă ca dropsuri practice de miere pură. Ideal pentru cei aflați în mișcare!

Indicele de calitate este factorul TA ("Total Activity" = trad. Activitatea Totală).

Nu este recomandat pentru copiii sub 3 ani!

Stiati ca…? Mierea de manuka de la Sonnentor provine de la o rezervatie naturala din Noua Zeelanda? Coloniile de albine colecteaza nectarul mirtului din zona de sud numit de catre maori Manuka. Sonnentor sustine dezvoltarea unei populatii importante de arbori de manuka in aceasta zona protejata.  

Mierea Manuka se poate consuma precum o miere comună: direct cu linguriţa, tartinabil, pentru îndulcirea băuturilor sau în formă solidă de DROPS, ușor de luat la drum. Această miere se poate savura pe tot parcursul anului, dar este extrem de benefică în sezonul rece, pe timpul iernii. Atenţie: mierea conţine enzime sensibile la căldură, nu ar trebui încălzită la temperaturi mai mari de 40 ° C sau amestecată în băuturi și alimente fierbinţi.

Ingrediente: 100% miere de manuka organica, pura din Noua Zeelanda. Ingrediente din agricultura ecologica

Certificarea BIO atesta faptul ca produsele sau ingredientele din compoziția acestora provin din agricultura ecologica. “Agricultura ecologica” sau AE promoveaza metode sustenabile si practici agricole in armonie cu natura, ce au ca scop protejarea mediului inconjurator si protejarea sanatatii publice. Termenul BIO este echivalent cu “ecologic”, denumiri folosite in spatiul european, precum si cu termenul “organic”, folosit in Anglia, Canada si SUA.

Cod: SO365

Brand: SONNENTOR

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Dropsuri Manuka 100% Pure TA 10+ 22.4 g Sonnentor

Dropsuri Manuka 100% Pure TA 10+ 22.4 g Sonnentor

30 other products in the same category: