DR253

Produs nou

Suc Pentru Sistemul Imun cu vitamina C 125ml Rabenhorst

Lei 5.0

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 4,8 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 4,5 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Suc Pentru Sistemul Imun cu vitamina C 125ml Rabenhorst

Suc multifruct pur presat la rece, fara adaos de zahar. Savurati aceasta licoare armonios construita din suc si pulpa de fructe. Prin nutrientii continuti de fructe, dublati de adaosul de Vitamina C prin pubere din fructul Acerola, ea participa la intarirea sistemului imunitar natural de apararea organismului. Aportul zilnic al micronutrientilor concentrati in acest suc este esential deoarece organismul nu-i poate sintetiza.

Rabenhorst - Sucuri Bio si Dietetice cu inalt continut micronutritional si produse la cele mai inalte standarde de calitate germane. Notificate de Ministerul Sanatatii din Romania. Suc multifruct pur, presat la rece, fara adaos de zahar, fortifiat cu Gluconat de Zinc si Vitamina C. Savurati aceasta licoare armonios construita din suc si pulpa de fructe. Prin nutrientii continuti de fructe, dublati de adaosul de Vitamina C si Zinc, ea participa la intarirea sistemului natural de aparare al organismului. Aportul zilnic de acesti micronutrienti este esential deoarece organismul nu-i poate sintetiza sau inmagazina mai mult timp.

Conform Asociatiei Germane pentru Alimentatie, 150ml din sucul Rabenhorst asigura necesarul zilnic de Zinc in proportie de: 32% (copii de 7-9 ani, tinere de peste 10 ani si femei), 24-25% (tineri de 10-14ani), 22% (tineri peste 15 ani si barbati), 20-22% (gravide si lauze).

Stiati ca … Printre produsele bio certificate de specialisti se numara sucurile bio, care mai au insa de luptat pentru a obtine suprematia in randul consumatorilor, mai ales celor tineri, dependenti de sucurile acidulate si cu variate gusturi sintetice, si care pe langa cantitatea mare de zahar contin si substante ignifugice extrem de periculoase pentru sanatatea organismului uman?

Contin arome sintetice, iar fructoza din acestea este toxica. Si asta nu e tot, caci mai sunt colorantii si conservantii care fac ravagii in corpul uman si o armata de E-uri greu de descifrat de catre consumatorii de rand. Alternativa sanatoasa si recomandata de nutritionisti sta in consumarea sucurile bio obtinute din fructe provenite din culturi controlate biologic si care nu contin zahar sau alti indulcitori, conservanti sau coloranti artificiali.

Ingrediente: Suc obtinut prin presarea la rece a Merelor, Piure din Pulpa de Mango, Mar, Acerola (Cireasa de Antile) si Pulbere din Suc de Acerola. Ingrediente provenite din Agricultura Ecologica. Sticla este speciala si protejeaza micronutrientii impotriva ultravioletelor!

Brand: RABENHORST

Cod: DR253

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Suc Pentru Sistemul Imun cu vitamina C 125ml Rabenhorst

Suc Pentru Sistemul Imun cu vitamina C 125ml Rabenhorst

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: