EG511046

Produs nou

Ambulanta, 2-6 ani Egmont Toys

Lei 76.0

Ambulanta, 2-6 ani Egmont Toys

Vârsta recomandată: +2 ani. Ambulanta confecționată din lemn, roți din cauciuc, vopsele non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.  

Dimensiuni: Latime 8 cm. Lungime 13 cm

Contraindicat copiilor sub 2 ani, conține piese mici, pericol de sufocare. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult.

Incepand cu 1994, designerul si producatorul belgian Egmont Toys vine cu o varietate de jucarii din lemn, metal, materiale textile, plus si obiecte decorative pentru copii.

Scopul lor este ca aceste jucarii sa pastreze un pic din personalitatea si viziunea creatorului, pastrand insa un echilibru intre pret si calitate.

Valoarea acestor jucarii in procesul educational si in joaca ocupa primul loc si este cel mai important aspect, in procesul de dezvoltare al produselor. Gama larga de produse acopera toate nivelurile de dezvoltare ale unui copil si il ajuta sa-si dezvolte treptat propriul sau univers magic. Prin curiozitate, pictand, construind, jucand jocuri de rol si teatru de papusi, copilul, pas cu pas va invata culorile, formele, isi va descoperi dexteritatea in manuirea cuburilor si pieselor de lemn, va invata sa rezolve puzzle-uri, jocuri de societate…

Cod: EG511046

Brand: EGMONT TOYS

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Ambulanta, 2-6 ani Egmont Toys

Ambulanta, 2-6 ani Egmont Toys

30 other products in the same category: