EG511078

Produs nou

Animale din cuburi, 1-3 ani Egmont Toys

Lei 97.0

Animale din cuburi, 1-3 ani Egmont Toys

Vârsta recomandată: + 12 luni. Un alt fel de a vedea animalele. Cei mici își dezvoltă imaginația și motricitatea cu ajutorul acestor cuburi, cu care pot crea animale ușor de recunoscut.

Setul contine 27 de piese.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 1 an.  A se folosi sub atenta supraveghere a unui adult.

Dimensiuni: Latime 20 cm. Lungime 16 cm

Incepand cu 1994, designerul si producatorul belgian Egmont Toys vine cu o varietate de jucarii din lemn, metal, materiale textile, plus si obiecte decorative pentru copii.

Scopul lor este ca aceste jucarii sa pastreze un pic din personalitatea si viziunea creatorului, pastrand insa un echilibru intre pret si calitate.

Valoarea acestor jucarii in procesul educational si in joaca ocupa primul loc si este cel mai important aspect, in procesul de dezvoltare al produselor. Gama larga de produse acopera toate nivelurile de dezvoltare ale unui copil si il ajuta sa-si dezvolte treptat propriul sau univers magic. Prin curiozitate, pictand, construind, jucand jocuri de rol si teatru de papusi, copilul, pas cu pas va invata culorile, formele, isi va descoperi dexteritatea in manuirea cuburilor si pieselor de lemn, va invata sa rezolve puzzle-uri, jocuri de societate…

Cod: EG511078

Brand: EGMONT TOYS

Reviews

Write a review

Animale din cuburi, 1-3 ani Egmont Toys

Animale din cuburi, 1-3 ani Egmont Toys

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

29 other products in the same category: