EG120633

Produs nou

Papusa Olivia 45 cm Egmont Toys

Lei 95.0

Papusa Olivia 45 cm Egmont Toys

Vârsta recomandată: +1 an. Păpușa Olivia abia așteaptpă să fie prietena ta! O păpușă moale, plăcută la atingere și ușor de luat peste tot. Lavabilă în mașina de spălat la 30 oC.

Confecţionată din materiale non-toxice. AVERTISMENT! A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

*prețul este pt. o păpușă. Fotografia este pentru prezentarea produslui și a gamei asemănătoare.

Incepand cu 1994, designerul si producatorul belgian Egmont Toys vine cu o varietate de jucarii din lemn, metal, materiale textile, plus si obiecte decorative pentru copii.

Scopul lor este ca aceste jucarii sa pastreze un pic din personalitatea si viziunea creatorului, pastrand insa un echilibru intre pret si calitate.

Valoarea acestor jucarii in procesul educational si in joaca ocupa primul loc si este cel mai important aspect, in procesul de dezvoltare al produselor. Gama larga de produse acopera toate nivelurile de dezvoltare ale unui copil si il ajuta sa-si dezvolte treptat propriul sau univers magic. Prin curiozitate, pictand, construind, jucand jocuri de rol si teatru de papusi, copilul, pas cu pas va invata culorile, formele, isi va descoperi dexteritatea in manuirea cuburilor si pieselor de lemn, va invata sa rezolve puzzle-uri, jocuri de societate…

Cod: EG120633

Brand: EGMONT TOYS

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Papusa Olivia 45 cm Egmont Toys

Papusa Olivia 45 cm Egmont Toys

30 other products in the same category: