EG511071

Produs nou

Set de insirat animale, 1-3 ani Egmont Toys

Lei 93.0

Set de insirat animale, 1-3 ani Egmont Toys

Vârsta recomandată: +18 luni. Set cu figurine din lemn, pentru insirat. Contine snur lung, pentru ordonarea animalelor. Dezvolta motricitatea fina.

Confecționat din materiale non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 18 luni, conține piese mici, snur, pericol de sufocare. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult.

Dimensiuni: Lațime 10 cm. Lungime 27 cm

Incepand cu 1994, designerul si producatorul belgian Egmont Toys vine cu o varietate de jucarii din lemn, metal, materiale textile, plus si obiecte decorative pentru copii.

Scopul lor este ca aceste jucarii sa pastreze un pic din personalitatea si viziunea creatorului, pastrand insa un echilibru intre pret si calitate.

Valoarea acestor jucarii in procesul educational si in joaca ocupa primul loc si este cel mai important aspect, in procesul de dezvoltare al produselor. Gama larga de produse acopera toate nivelurile de dezvoltare ale unui copil si il ajuta sa-si dezvolte treptat propriul sau univers magic. Prin curiozitate, pictand, construind, jucand jocuri de rol si teatru de papusi, copilul, pas cu pas va invata culorile, formele, isi va descoperi dexteritatea in manuirea cuburilor si pieselor de lemn, va invata sa rezolve puzzle-uri, jocuri de societate…

Cod: EG511071

Brand: EGMONT TOYS

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Set de insirat animale, 1-3 ani Egmont Toys

Set de insirat animale, 1-3 ani Egmont Toys

27 other products in the same category: