EG570263

Produs nou

Caleidoscop rotativ, 3 ani + Egmont Toys

Lei 41.0

Caleidoscop rotativ, 3 ani + Egmont Toys

Vârsta recomandată: +3 ani.

Jucărie optică, descompune şi multiplică imaginea în mii de bucăţele cu ajutorul oglinzilor interioare, creând efectul de mandală.

* prețul afişat este pe bucată, 3 variante de ilustrații la exterior. Vă rugăm menționați ca și comentariu modelul dorit.

Confecționat din materiale non-toxice, conform reglementărilor EN71&ASTM.

Dimensiuni: Lațime 3 cm. Lungime 19 cm

Incepand cu 1994, designerul si producatorul belgian Egmont Toys vine cu o varietate de jucarii din lemn, metal, materiale textile, plus si obiecte decorative pentru copii.

Scopul lor este ca aceste jucarii sa pastreze un pic din personalitatea si viziunea creatorului, pastrand insa un echilibru intre pret si calitate.

Valoarea acestor jucarii in procesul educational si in joaca ocupa primul loc si este cel mai important aspect, in procesul de dezvoltare al produselor. Gama larga de produse acopera toate nivelurile de dezvoltare ale unui copil si il ajuta sa-si dezvolte treptat propriul sau univers magic. Prin curiozitate, pictand, construind, jucand jocuri de rol si teatru de papusi, copilul, pas cu pas va invata culorile, formele, isi va descoperi dexteritatea in manuirea cuburilor si pieselor de lemn, va invata sa rezolve puzzle-uri, jocuri de societate…

Cod: EG570263

Brand: EGMONT TOYS

Reviews

Write a review

Caleidoscop rotativ, 3 ani + Egmont Toys

Caleidoscop rotativ, 3 ani + Egmont Toys

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: