EG510455

Produs nou

Antemergator carucior cu cuburi din lemn, Egmont

Lei 288.0

Antemergator carucior cu cuburi din lemn, Egmont

Vârsta recomandată: +12 luni.

Un cărucior util pentru când copilul începe să meargă, îl ajută să își păstreze echilibrul. Căruciorul are tăviță pentru depozitare și 29 cuburi din lemn, de diferite forme și culori ce pot fi folosite pt invatarea culorilor, formelor etc, pt dezvoltarea motricitatii si coordonarii mana-ochi.

Dimensiune: 39 X 29 X 40 CM.

Confecţionat din lemn, cu vopsele non-toxice. AVERTISMENT! A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

Incepand cu 1994, designerul si producatorul belgian Egmont Toys vine cu o varietate de jucarii din lemn, metal, materiale textile, plus si obiecte decorative pentru copii.

Scopul lor este ca aceste jucarii sa pastreze un pic din personalitatea si viziunea creatorului, pastrand insa un echilibru intre pret si calitate.

Valoarea acestor jucarii in procesul educational si in joaca ocupa primul loc si este cel mai important aspect, in procesul de dezvoltare al produselor. Gama larga de produse acopera toate nivelurile de dezvoltare ale unui copil si il ajuta sa-si dezvolte treptat propriul sau univers magic. Prin curiozitate, pictand, construind, jucand jocuri de rol si teatru de papusi, copilul, pas cu pas va invata culorile, formele, isi va descoperi dexteritatea in manuirea cuburilor si pieselor de lemn, va invata sa rezolve puzzle-uri, jocuri de societate…

Cod: EG510455

Brand: EGMONT TOYS

Reviews

Write a review

Antemergator carucior cu cuburi din lemn, Egmont

Antemergator carucior cu cuburi din lemn, Egmont

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: