GA26

Produs nou

Baton de cocos cu glazura amaruie bio 40g Rapunzel

Lei 9.5

-5%

Lei 9.0

Pret Redus!

Baton de cocos cu glazura amaruie bio 40g Rapunzel

Un baton ce ofera un boost ideal de energie pe tot parcursul zilei. O gustare delicioasa si sanatoasa, plina de vitamine, minerale si fibre, pe placul celor mici si utile celor mari. Batoanele BIO Rapunzel au un gust placut si sunt preparate cu ingrediente agricultura ecologica. Combinatia de gusturi si arome dau batoanelor o savoare speciala.

Umplutură de nucă de cocos fin în coajă de ciocolată crocantă. Combinația de ciocolata neagra ușor amăruie și prospețimea exotice de nuca de cocos este un tratament, nu numai pentru iubitorii de nucă de cocos.

Bio Snack time: Batoane cu fructe bio si muesli - Rasfat pentru momente fericite, marca Rapunzel Naturkost. Bineinteles certificate bio! Cum altfel?

Ideea originala a alimentelor naturale este astazi mai cautata decat oricand: putine ingrediente iar acestea sa fie naturale, de inalta calitate, prelucrate usor intr-un produs gustos.

Fructele dulci, maturate la soare si nucile sanatoase sunt ingredientele principale ale batoanelor cu fructe Rapunzel. Mierea de albine pura sau siropul de orez vegan si vanilia de Bourbon autentica rafineaza aroma acestor batoane energizante bio. Combinatia de gusturi si arome dau batoanelor o savoare speciala.

Batoanele bio Rapunzel sunt ideale pentru o gustare sanatoasa la scoala, la birou, inainte sau dupa antrenament!

Ingrediente: Nuca de cocos rasa 36%, ciocolata neagra 25% (zahar din trestie, masa de cacao, unt de cacao), sirop de orez, nectar de agave, praf de sirop de orez*(sirop de orez*, ulei de floarea soarelui*, sare), faina de orez. 100% agricultura ecologica.

Origine: Germania

Valori nutritive:

kj: 2312

kcal: 555

grasimi: 35g

acizi grasi saturati: 31g

glucide: 52g

zaharuri: 38g

fibre: 7.3g

proteine: 3.9g

sare: 0.09g

*doza zilnica recomandata

Alergeni urme: gluten, soia, lapte, susan, alte fructe cu coji

Cod: GA26

BRAND: RAPUNZEL

Reviews

Write a review

Baton de cocos cu glazura amaruie bio 40g Rapunzel

Baton de cocos cu glazura amaruie bio 40g Rapunzel

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: