GA53

Produs nou

Caise intregi dulci BIO 500g Rapunzel

Lei 48.5

PRET CLIENT FIDEL 5% discount (de la a 2-a comanda): 46,1 lei

PRET comanda 500 lei - 10% discount: 43,7 lei

*DISCOUNTUL se aplica LA FACTURARE, in limita stocurilor disponibile

Caise intregi dulci BIO 500g Rapunzel

Dozator de energie bogat în elemente minerale. Ideale pentru Müsli, pentru copt şi ronţăit.

O plăcere oriental – Caisele (Prunus armeniaca L.) fac parte din familia fructelor sâmburoase, fiind niște fructe foarte apreciate deoarece ne oferă atât o pulpă de fruct dulce și aromată, dar și un sâmbure gustos. Caisul este originar din Orient. Totuși, astăzi, acesta este cultivat în toată zona mediteraneană. Caisul poate crește până la 5 m înălțime și se deosebește printr-o floare de culoare albă-rozalie, cu miros divin.

Caisele se coc sub soarele din Turcia până la mijlocul lunii iulie. În această perioadă începe recolta caiselor de către agricultorii noștri parteneri din zona Malatya în estul Anatoliei. Caisele sunt scuturate din pomi și apoi adunate manual. Fructele proaspte sunt puse imediat la uscat. După 3 zile de stat la uscat, caiselor li se îndepărtează sâmburii și apoi sunt din nou puse la uscat pentru încă 3-4 zile.

După ce sunt transportate în Ören, fructele dulci sunt spălate, sortate și supuse unei înghețări rapide, pentru a combate orice atac al insectelor. Caisele Rapunzel își păstrează culoarea portocaliu-maronie și aroma pe o perioadă lungă de timp. Din pricina gustului lor proaspăt-acrișor și datorită dulceții lor naturale, caisele sunt potrivite pentru o mulțime de produse de patiserie. Ele pot fi folosite și în Musli, deserturi sau sosuri de fructe. Mâncate în stare pură, caisele reprezintă un important furnizor de energie și minerale, care asigură organismului un aport important de potasiu, fier și vitamine.

Ingrediente: Caise. Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.

Valori nutritive:

kj: 1162

kcal: 275

grasimi: 0,5g

acizi grasi saturati: <0,1g

glucide: 48g

zaharuri: 43g

fibre: 18g

proteine: 5g

sare: 0,03

*doza zilnica recomandata

Alergeni urme: resturi de samburi de caise

Cod: GA53

BRAND: RAPUNZEL

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Caise intregi dulci BIO 500g Rapunzel

Caise intregi dulci BIO 500g Rapunzel

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: