GA141

Produs nou

Fasole alba Cannelini bio, conserva 400g Rapunzel

Lei 12.0

-5%

Lei 11.4

Pret Redus!

Fasole alba Cannelini bio, conserva 400g Rapunzel

Fasole albă cannellini fiartă și gata pregătită - pentru bucătăria organică rapidă! Timpul de înmuiere și de gătire este eliminat deoarece boabele sunt gata preparate.

Fasolea spălată este conservată cu sare marină și apă. Ideala pentru salate, antipasti, supe, fierturi - un ingredient bogat în proteine şi pentru mâncăruri de legume şi orez.

Stiai ca… Fasolea albă este un aliment foarte sănătos, bogat în proteine și fibre? Combinată cu diverse cereale, este o resursă grozavă pentru cei care urmează un stil alimentar cu conținut scăzut în grăsimi. Fasolea se găsește într-o varietate de mărimi, forme și gusturi. Ea este plină de substanțe nutritive și fibre. Are un gust bun, fie că este proaspătă, uscată, congelată sau conservată. 

RETETA: Hummus cu fasole alba - Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece; se prepară ușor și rapid, fiind o variantă potrivită pentru prânz sau cină.

  1. Într-un bol se pune fasolea albă, tahini (pasta de susan), ulei de măsline, usturoi pudra, sare, zeama de la o lămâie și se blenduiește totul până devine o pastă omogenă. Se mai adaugă sare după gust si se decorează hummusul cu puțin ulei de măsline, boia de ardei dulce si pătrunjel tocat.
  2. Pentru servire se taie la alegere un castravete, un morcov sau ridichii felii și se poate servi alături de o lipie. Poftă bună!

Ingrediente: Fasole Cannellini*, apa, sare. *provin din agricultura ecologica

Origine: Italia

Valori nutritive:

kj: 392

kcal: 92

grasimi: <0.5g

acizi grasi saturati: <0,1g

glucide: 13g

zaharuri: 1.2g

fibre: 5.9g

proteine: 6.4g

sare: 0.73g

*doza zilnica recomandata

Cod: GA141

BRAND: RAPUNZEL

Reviews

Write a review

Fasole alba Cannelini bio, conserva 400g Rapunzel

Fasole alba Cannelini bio, conserva 400g Rapunzel

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 other products in the same category: